Balance Board Hoverboard – 8 inch – Zwart ( iDEAL ☆☆☆☆)

Balance Board Hoverboard - 8 inch - Zwart in Virelles

Maximale snelheid: 12 km/h

De e-balance Scooter is een leuke en makkelijke manier van voortbewegen, 100% elektrisch. Gebruik hem als vervoersmiddel, of als speelgoed.

Je beweegt en bestuurt het e-balance board met je voeten. Zo kun je alle kanten op bewegen: vooruit, achteruit, links, rechts en zelfs 360 graden spins zijn mogelijk.

Het balance board is gemakkelijk te besturen: leun licht naar voren om vooruit te rijden, leun naar achteren om achteruit te gaan. Zo bepaal je ook de snelheid. Zet het gewicht op je linkervoet om naar links te draaien, op je rechtervoet om naar rechts te gaan. Door weer rechtop te gaan staan stop je de Scooter. Zo kun je eenvoudig alle richtingen op bewegen.

De e-balance Scooter heeft een anti-slip oppervlak, zodat je niet wegglijdt. Ook zitten er LED’s op de bovenkant en op de voorkant. Deze geven niet alleen een cool effect, maar geven ook aan welke kant je op beweegt.
De Scooter is zwart en heeft wielen van 8 inch.

Eigenschappen:
Max gewicht: 100 kg
Min. gewicht: 20 kg
Max snelheid: 10-12 km/u
Bereik: 10-15 kilometer
Laadtijd: 2-3 uur
Afmetingen: 61x23x20cm
Motor: 2x250W borstelloos
Accu: Samsung 36v 4.4ah (EAN code: 8710124128475 ) (ID: 9200000053837121 Otto Simon) Ga je zo meteen ook opnieuw inkopen doen in Virelles ?Balance Board Hoverboard - 8 inch - Zwart in Virelles

Brood en Spelen in Henegouwen

Meestal wordt jouw item “Balance Board Hoverboard – 8 inch – Zwart” gratis aan huis bezorgd! En vaak kan je zelfs ook op afbetaling betalen. Prijzen lopen uiteen een paar �,� tot honderden euros 2019 belooft een boeiende tijd te worden in relatie tot enkele goede toys Hoverboards in de regio van Chimay (België).

Waar? in Chimay

Er zijn veel opties om spelen te vinden in Virelles.


Er zijn tal van shops nabij Chimay: toys XL, en ga zo maar door in Virelles.

Meestal kan je hem ook online bestellen, bv. via bol !! www.ekzit.nl Balance Board Hoverboard - 8 inch - Zwart in Virelles