Barbie De Parelprinses – Magische Zeemeermin – Barbiepop ( waar te koop ☆)

Barbie De Parelprinses - Magische Zeemeermin - Barbiepop in Roselies

Poppen | 32,7 cm | 3 – 9 jaar

In de film ‘Barbie De Parelprinses’ is Barbie een mooie zeemeerminprinses met magische parelkrachten.

Tijdens een opwindende reis naar het Koninkrijk der Zeemeerminnen gaat ze naar het bal van de koning onder de zeespiegel. Dan verandert ze tot haar verwondering in een echte prinses. Dit spannende moment kun je samen met Barbie naspelen, want er zit een geheim knopje verborgen in haar parelketting. Als je daarop drukt, verandert ze van een gewone zeemeermin in een echte zeemeerminprinses! Als de harde staartvin openvalt, komt er een glanzende parelmoerachtige staart tevoorschijn met een zachte, doorschijnende sleep.

Om het nóg spannender te maken, verandert haar lange haar van kleur als het nat wordt, met roze plukjes die oplichten en weer verdwijnen. Barbie verzorgt haar lange haren goed met de kam die verborgen zit in haar vin. Zo kun je de hele dag spelen en nieuwe avonturen bedenken voor deze magische zeemeermin!

Deze Barbiepop is niet geschikt voor kinderen onder de drie jaar.

Bezoek de Barbieshop (EAN code: 0746775297411 ) (ID: 9200000025736063 Mattel) Ga je binnenkort ook opnieuw shoppen in Roselies ?Barbie De Parelprinses - Magische Zeemeermin - Barbiepop in Roselies

Toys in Henegouwen

Meestal wordt jouw item “Barbie De Parelprinses – Magische Zeemeermin – Barbiepop” gratis thuisbezorgd! En vaak kan je zelfs ook prepaid betalen. Prijzen zijn gevarieerd enkele euro tot honderden euro 2019 belooft een boeiend jaar te worden met betrekking tot enkele goede toys Modepoppen in de regio van Aiseau-Presles (België).

Online in Aiseau-Presles

Er zijn veel opties om games te spotten in Roselies.


Er zijn tal van winkels nabij Aiseau-Presles: bart smit, enz. in Roselies.

Meestal kan je hem ook via het internet bestellen, bv. via bol.com !! www.ekzit.nl Barbie De Parelprinses - Magische Zeemeermin - Barbiepop in Roselies