Barbie Star Light Avontuur Lichtjes & Geluidjes Hoverboard ( waar kan ik ☆)

Barbie Star Light Avontuur Lichtjes & Geluidjes Hoverboard in Deelshurk

Mode Pop | 33,7 cm | 3 – 8 jaar

Deze galactische hoverboardster uit de film Barbie Star Light Avontuur, beleeft een echt ruimteavontuur!

Ga mee met Barbie en haar vrienden als ze door de Melkweg met prachtige sterren reizen en kleurrijke figuren tegenkomen, zoals in de film.

In de film wordt deze bekende hoverboardster een vriendin van Barbie die het verhaal tot leven brengt met licht en geluid.

Klik de zilveren laarzen van de pop vast in het verwijderbare hoverboard zodat ze in actie kan komen. Activeer de drie gekleurde lichtjes (roze, rood en blauw) en meer dan vijf verschillende geluiden door de pop op het hoverboard te bewegen — verschillende bewegingen zorgen voor verschillende effecten, zodat het lijkt of ze echt aan het hoverboarden is!

Bevestig de meegeleverde draaiende ring aan de achterkant van de pop en gebruik ‘m om haar 360-graden stunts te zien uithalen. Knieën zijn buigbaar voor meer flexibiliteit en actie. Oefen en verbeter extreme stunts zodat ze klaar is voor haar missie naar de sterren. Vlieg het avontuur tegemoet of zweef door een fantasiewereld!

De pop draagt een futuristisch paars pak, zilveren laarzen en een glanzende zilverkleurige rok die je uit kunt trekken. De glanzende zilveren haarstrengen in haar paarse paardenstaart maken de look helemaal af.

Speel je favoriete scenes uit de film na of laat je fantasie de vrije loop!

Wordt geleverd inclusief drie knoopcel batterijen (AG13 /LR44)

Ideaal voor Barbie fans van 3 jaar en ouder. (EAN code: 0887961266917 ) (ID: 9200000058907031 Mattel) Ga je zo meteen ook terug spelen in Deelshurk ?Barbie Star Light Avontuur Lichtjes & Geluidjes Hoverboard in Deelshurk

Speelgoed in Noord-Brabant

Meestal wordt jouw bestelling “Barbie Star Light Avontuur Lichtjes & Geluidjes Hoverboard” gratis aan huis bezorgd! En vaak kan je zelfs ook via Mastercard betalen. Prijzen lopen uiteen enkele �,� tot 100 euros 2019 belooft een boeiend jaar te worden met betrekking tot enkele interessante toys Modepoppen in de streek van Valkenswaard (Nederland).

Waar? in Valkenswaard

Er zijn veel opties om speelgoed te bestellen in Deelshurk.


Er zijn tal van winkels nabij Valkenswaard: kadaza, … in Deelshurk.

Meestal kan je hem ook online bestellen, bv. via bol !! ekzit.nl Barbie Star Light Avontuur Lichtjes & Geluidjes Hoverboard in Deelshurk