Barbie Superpower Sparkle Prinses – Corinne – Barbiepop ( goedkope ☆☆)

Barbie Superpower Sparkle Prinses - Corinne - Barbiepop in Gijbeland

Poppen speelset | 4 – 12 jaar

In Barbie in Super Prinses wordt een moderne prinses gekust door een magische vlinder, waarna ze ontdekt dat ze superkrachten heeft. Zal het haar lukken om samen met haar vriendinnen de vijand uit het koninkrijk te verjagen?

Meisjes spelen graag het moment na waarop Corinne, het nichtje van Kara (alias Super Sparkle) door een magische vlinder wordt gekust en ook superkrachten krijgt! Deze schitterende pop brengt haar transformatiemoment tot leven. Druk op de schattige vlinder op haar schouder en je hoort een kus en een tovergeluid en je ziet bliksemschichten knipperen op het glitterlijfje van de Barbiepop.

In haar fantastische paars-blauwe jurk met schitterende bovenrok is dit de perfecte prinses. Corinne draagt een paarse tiara met bliksemmotief. Met deze Barbie pop kunnen meisjes steeds opnieuw de magie van de film beleven.

Corinne wordt geleverd met lichtjes en geluidjes plus outfit en accessoires.

Deze Barbiepop is geschikt voor kinderen van 3 jaar en ouder.

Bezoek de Barbieshop (EAN code: 0887961052886 ) (ID: 9200000038629796 Mattel) Ga je straks ook opnieuw shoppen in Gijbeland ?Barbie Superpower Sparkle Prinses - Corinne - Barbiepop in Gijbeland

Toys in Zuid-Holland

Meestal wordt jouw artikel “Barbie Superpower Sparkle Prinses – Corinne – Barbiepop” gratis thuisbezorgd! En vaak kan je zelfs ook via Visa betalen. Prijzen zijn gevarieerd enkele �,� tot 100 euros 2019 belooft een boeiende tijd te worden in relatie tot enkele goede toys Modepoppen in de streek van Molenwaard (Nederland).

Bestellen? in Molenwaard

Er zijn veel opties om spelletjes te bestellen in Gijbeland.


Er zijn veel shops nabij Molenwaard: bart smit, en ga zo maar door in Gijbeland.

Meestal kan je hem ook online bestellen, bv. via de winkels van ons allemaal:bol !! www.ekzit.nl Barbie Superpower Sparkle Prinses - Corinne - Barbiepop in Gijbeland