Benzi handbagage laptop koffer Almeria-zwart ( waar te koop ☆☆☆☆)

Benzi handbagage laptop koffer Almeria-zwart in Olterterp

Polyester | zwart | 40 l

Kleine (cabin-size) stoffen handbagage laptop trolleytas in kleur zwart met opbergvak voor laptop. De trolleytas heeft een voorvak met rits en organizer vakken erin.

Het hoofdvak bestaat uit een grote ruimte met spanbanden voor bagage vast te zetten en op de binnenkant van de klep zit een gefoamed laptopvak voor een laptop van maximaal 30 x 24 x 3,5 cm. De trolleytas heeft 2 handvatten ( zwart lak ) en een trekstang. De afmetingen van de trolleytas is 40 x 34 x 20 cm.

Gezien de afmetingen is deze trolley ook geschikt als handbagage bij de meeste low budget vliegmaatschappijen.

Het materiaal van de trolleytas is van glanzend polyester. (EAN code: 8719244761555 ) (ID: 9200000054879694 benzi) Ga je binnenkort ook terug speelgoed kopen in Olterterp ?Benzi handbagage laptop koffer Almeria-zwart in Olterterp

Spelletjes in Friesland

Meestal wordt jouw artikel “Benzi handbagage laptop koffer Almeria-zwart” gratis aan huis bezorgd! En vaak kan je zelfs ook later betalen. Prijzen lopen uiteen een paar euro’s tot 100 euros 2019 belooft een interessant jaar te worden met betrekking tot enkele interessante sto in de streek van Opsterland (Nederland).

Waar? in Opsterland

Er zijn veel manieren om games te zoeken in Olterterp.


Er zijn tal van shops nabij Opsterland: intertoys, enz. in Olterterp.

Meestal kan je hem ook online bestellen, bv. via de winkels van ons allemaal:bol !! ekzit.nl Benzi handbagage laptop koffer Almeria-zwart in Olterterp