BS Kubb – Vurenhout ( kopen ☆☆)

BS Kubb - Vurenhout in Hengforden

Van 2 tot 12 spelers | Hout

BS Kubb is een bijzonder leuk werpspel dat in de buitenlucht op een vlak speelveld met twee teams wordt gespeeld. Elk team krijgt 6 werpstokken, 5 Kubbs (blokken) en 4 afzetstokken om het speelveld af te zetten. Het team dat als eerste alle torens van de tegenstander en daarna de grote Koning in het midden van het veld om weet te gooien heeft gewonnen. Test nu jouw hand-oog coördinatie met BS Kubb! Door haar flexibele regels is dit spel geschikt voor beginners en gevorderden.

Kubb is gemaakt van vurenhout en wordt geleverd met 1x Koning 30cm hoog, 10x kubbs 15cm hoog, 6x werpstokken, 4x fieldmarker en opbergzak. (EAN code: 8717775441236 Zweedse sport in spel vorm, eindeloos plezier, spanning en competitie. Leuk op het strand of het grasveld met vrienden en/of familie.) (ID: 1004004011996459 BS) Ga je zo meteen ook opnieuw spelen in Hengforden ?BS Kubb - Vurenhout in Hengforden

Toys in Overijssel

Meestal wordt jouw item “BS Kubb – Vurenhout” gratis thuisbezorgd! En vaak kan je zelfs ook via Visa betalen. Prijzen zijn gevarieerd een paar euro’s tot honderden euros 2019 belooft een interessant jaar te worden met betrekking tot enkele goede toys Vang- en werpspellen in de regio van Olst-Wijhe (Nederland).

Winkels in Olst-Wijhe

Er zijn veel manieren om spelletjes te bestellen in Hengforden.


Er zijn tal van shops nabij Olst-Wijhe: bart smit, en ga zo maar door in Hengforden.

Meestal kan je hem ook via het internet bestellen, bv. via bol.com !! WWW.ekzit.nl BS Kubb - Vurenhout in Hengforden