Buffalo Shuffleboard Allure ( bestellen ☆☆☆)

Buffalo Shuffleboard Allure in De Mulderij

Goede kwaliteit sjoelbak voor het hele gezin!
Deze sjoelbak heeft de officiële speellengte van 2 meter. De hoogte van de bak is 4,5 cm en de breedte 41 cm.
Voor de Allure heeft u geen tafel nodig, de sjoelbak heeft inklapbare poten waarmee de sjoelbak stevig en op de juiste speelhoogte (78 cm) overal geplaatst kan worden.
De sjoelbak wordt geleverd inclusief 30 schijven van gepolijst beukenhout. De schijven zijn 15 mm dik en hebben een diameter van 50mm. Zij kunnen veilig worden opgeborgen door middel van het schuifdeksel dat in het midden van de scorevakken geplaatst kan worden. Kant en klaar voor gebruik, inclusief handleiding met speelvarianten en stevig verpakt in een kartonnen doos. (EAN code: 8717931924122 ) (ID: 9200000035719468 Buffalo) Ga je straks ook opnieuw spelletjes spelen in De Mulderij ?Buffalo Shuffleboard Allure in De Mulderij

Toys in Overijssel

Meestal wordt jouw goed “Buffalo Shuffleboard Allure” gratis aan huis bezorgd! En vaak kan je zelfs ook via Mastercard betalen. Prijzen zijn gevarieerd een paar euro tot honderden euro 2019 belooft een boeiende tijd te worden in relatie tot enkele interessante toys Sjoelen in de streek van Hardenberg (Nederland).

Waar? in Hardenberg

Er zijn veel manieren om spelletjes te zoeken in De Mulderij.


Er zijn veel shops nabij Hardenberg: toys XL, en ga zo maar door in De Mulderij.

Meestal kan je hem ook online aanschaffen, bv. via bol !! ekzit.nl Buffalo Shuffleboard Allure in De Mulderij