DigiBirds met Kuif – Tutti Frutti & Kooi ( paypal ☆☆☆☆)

DigiBirds met Kuif - Tutti Frutti & Kooi in Stompetoren

Speelfiguur | 12,5 cm | 3 – 12 jaar | Inclusief batterijen

DigiBird, het interactieve vogeltje, dat kan zingen, tjilpen en echt tot leven komt in de palm van je hand. Zo helder als een bloem zijn de vogels gelukkig in hun kooi, ze zingen en tjilpen met al hun DigiBird vrienden.

DigiBird kan meer dan 55 liedjes zingen, de liedjes zijn te activeren door naar DigiBird te fluiten. Zijn er meerdere DigiBirds, dan herkennen ze elkaar en kunnen ze allemaal tegelijk zingen en dansen.

DigiBirds zijn in vele kleuren leverbaar en worden inclusief een speciaal DigiBirds kooitje en de magische fluitring geleverd, speciaal voor de kindjes die zelf nog niet kunnen fluiten. (EAN code: 4891813882961 ) (ID: 9200000038089865 Spectron) Ga je zo meteen ook terug shoppen in Stompetoren ?DigiBirds met Kuif - Tutti Frutti & Kooi in Stompetoren

Toys in Noord-Holland

Meestal wordt jouw bestelling “DigiBirds met Kuif – Tutti Frutti & Kooi” gratis thuisbezorgd! En vaak kan je zelfs ook via Visa betalen. Prijzen lopen uiteen een paar �,� tot 100 euros 2019 belooft een boeiend jaar te worden met betrekking tot enkele interessante toys Speelfiguren in de regio van Alkmaar (Nederland).

Waar? in Alkmaar

Er zijn veel manieren om spelen te spotten in Stompetoren.


Er zijn veel shops nabij Alkmaar: kadaza, en ga zo maar door in Stompetoren.

Meestal kan je hem ook via het internet aanschaffen, bv. via bol !! ekzit.nl DigiBirds met Kuif - Tutti Frutti & Kooi in Stompetoren