Exit Beach 100 – Speelhuis – Grijs ( waar vind ik ☆)

Exit Beach 100 - Speelhuis - Grijs in Drijber

Hout

Elk kind vindt het geweldig om zijn eigen ‘huisje’ te hebben! Een speelplek helemaal voor jezelf om te spelen, samen met je broertje of zusje, vriendje of vriendinnetje. Speelplezier voor de kinderen en het staat ook nog eens prima in de tuin van papa en mama! Dit vrolijke speelhuisje is met recht de droom van ieder kind vanaf 3 jaar.

Duurzaam
De huisjes zijn gemaakt van gedroogd cederhout. Dit is een bijzondere houtsoort omdat het van nature bestand is tegen weersinvloeden en vocht en dus resistent is tegen houtrot. Het cederhout is dus niet behandeld met ongezonde chemicaliën, zoals dat bij grenen of vuren wel vaak het geval is. Cederhout is dus goed voor het milieu en veilig voor de kinderen. De panelen zijn reeds geverfd met een watergedragen beits.

Veilig
De huisjes voldoen aan de actueel geldende veiligheidsnormen (EN-71) zodat veilig speelplezier gewaarborgd is. Verder is de houtsoort niet behandeld met ongezonde chemicaliën en heeft de houtsoort de prettige eigenschap om niet te splinteren. Eenvoudige montage Het huisje is opgebouwd uit voorgemonteerde panelen, waarbij ook de ramen en deuren zijn voorgemonteerd. Een echt prefab-systeem dus. De panelen zijn ook nog eens voorgeboord waardoor het huisje in een handomdraai opgebouwd is.

Afmetingen pakketten
– Dak: 1305x725x95mm
– Zijkanten + voor/achterzijde: 1305x1020x145mm (EAN code: 8718469465033 ) (ID: 9200000025471565 EXIT) Ga je straks ook opnieuw spelletjes spelen in Drijber ?Exit Beach 100 - Speelhuis - Grijs in Drijber

Speelgoed in Drenthe

Meestal wordt jouw goed “Exit Beach 100 – Speelhuis – Grijs” gratis aan huis bezorgd! En vaak kan je zelfs ook contant betalen. Prijzen lopen uiteen een paar euro tot 100 euro 2019 belooft een boeiend jaar te worden met betrekking tot enkele interessante toys Speelhuisjes in de streek van Midden-Drenthe (Nederland).

Bestellen? in Midden-Drenthe

Er zijn veel opties om speelgoed te zoeken in Drijber.


Er zijn tal van winkels nabij Midden-Drenthe: toys XL, en ga zo maar door in Drijber.

Meestal kan je hem ook online aanschaffen, bv. via de winkels van ons allemaal:bol !! www.ekzit.nl Exit Beach 100 - Speelhuis - Grijs in Drijber