Fabrieksmanager – Bordspel ( Rembours ☆)

Fabrieksmanager - Bordspel in Schependom

Van 2 tot 5 spelers | Speeltijd: 60 minuten | 12 – 99 jaar

Jij bent de fabrieksmanager. Verdien zoveel mogelijk geld met je eigen fabriek. Koop machines, robots en bezuinigingsapparatuur. Verhoog je productie en opslagcapaciteit en houd rekening met de oplopende energieprijs. Maar ook de concurrentie zit niet stil. Ben jij aan het einde van het spel de rijkste?

Het spel duurt 5 ronden. In elke ronde vullen de spelers de markt met machines, robots en andere functionele apparatuur. Daarna kopen ze deze van de markt. De startspeler heeft daarbij de meeste keuze, maar de laatste speler krijgt de meeste korting op zijn aankopen. Nadat iedereen gekocht heeft, reorganiseren de spelers hun fabriek. Machines worden stilgelegd of juist weer gestart als er voldoende mankracht of robotbesturing aanwezig is. Eventueel kun je uitzendkrachten daarvoor inhuren. De spelers verdienen geld op basis van hun productie- en opslagcapaciteit, maar moeten wel de energiekosten afrekenen.

Aan het begin van elke ronde worden de beurtvolgorde en de daarbij horende kortingen geveild. Dit gebeurt met vrije werknemers. Daardoor zal een speler die veel op de beurtvolgorde biedt, minder acties ter beschikking hebben.

De vernieuwende spelmechanismen zorgen constant voor moeilijke keuzes. De spelregels zijn daarentegen relatief eenvoudig. Fabrieksmanager is daardoor een aanrader voor veelspelers en families met oudere kinderen. (EAN code: 8717249193470 ) (ID: 1004004008266411 999 Games) Ga je binnenkort ook terug inkopen doen in Schependom ?Fabrieksmanager - Bordspel in Schependom

Toys in Gelderland

Meestal wordt jouw item “Fabrieksmanager – Bordspel” gratis aan huis bezorgd! En vaak kan je zelfs ook via Visa betalen. Prijzen zijn gevarieerd een paar euro’s tot honderden euros 2019 belooft een boeiend jaar te worden in relatie tot enkele interessante toys Bordspellen in de regio van Berkelland (Nederland).

Bestellen? in Berkelland

Er zijn veel manieren om speelgoed aan te schaffen in Schependom.


Er zijn veel winkels nabij Berkelland: top 1 toys, en ga zo maar door in Schependom.

Meestal kan je hem ook online bestellen, bv. via bol.com !! ekzit.nl Fabrieksmanager - Bordspel in Schependom