Fimo kids Form&Play “Huisdieren” ( waar kan je ☆☆☆)

Fimo kids Form&Play

16 cm | 8 – 99 jaar

Door de ruimte razen, op een pony over de weide rijden of de ridder zijn die de prinses redt: met de FIMO form&play producten kunnen kinderen verschillende thematische werelden creëren volgens gedetailleerde en kindvriendelijke instructies om zo hun eigen verhaal in hun eigen zelfgemaakte speelwereld te creëren. Ongeacht hoeveel ervaring de kinderen hebben in boetseren, er is een geschikte moeilijkheidsgraad voor iedereen (1=eenvoudig, 2=gemiddeld, 3=moeilijk) en gedetailleerde – eenvoudig te begrijpen – stap-voor-stap instructies met veel afbeeldingen. De figuurtjes komen overeen met de moeilijkheidsgraad van elke set. Elke set bevat 4 FIMO kids blokjes, een fantasierijke achtergrond die past bij het thema en een instructieboekje. Om te verzekeren dat het boetseermateriaal proper en beschermd is tegen vuil en stof, is het verpakt in een hersluitbare verpakking.

Inhoud Set Huisdieren:

  • 4 blokjes FIMO Kids van 42 g
  • Boetseerstaafje
  • Stap-voor-stap instructies
  • Achtergrond scene

Talen: D/ F/ I/ NL – moeilijkheidsgraad 1

(EAN code: 4007817806029 ) (ID: 9200000031659606 FIMO – STAEDTLER) Ga je binnenkort ook terug shoppen in Tuute ?Fimo kids Form&Play

Speelgoed in Gelderland

Meestal wordt jouw item “Fimo kids Form&Play “Huisdieren”” gratis aan huis bezorgd! En vaak kan je zelfs ook prepaid betalen. Prijzen lopen uiteen een paar euro tot honderden euro 2019 belooft een interessant jaar te worden met betrekking tot enkele goede toys Klei in de streek van Oost Gelre (Nederland).

Online in Oost Gelre

Er zijn veel manieren om spelletjes te vinden in Tuute.


Er zijn veel shops nabij Oost Gelre: bart smit, en ga zo maar door in Tuute.

Meestal kan je hem ook online bestellen, bv. via de winkels van ons allemaal:bol !! ekzit.nl Fimo kids Form&Play