Fisher-Price Jakes Muzikale Piratenschip Bucky – Speelfigurenset ( vergelijken ☆☆☆☆)

Fisher-Price Jakes Muzikale Piratenschip Bucky - Speelfigurenset in Ede

Kunststof

Met de Fisher-Price Jakes Muzikale Piratenschip Bucky, komt Bucky rechtstreeks uit de serie Jake en de Nooitgedachtland Piraten binnenzeilen!

Bucky is volledig uitgerust met alles wat een jonge piraat nodig heeft om zich tegen de gevaarlijke Kapitein Haak te verweren. Bucky heeft drie verschillende knoppen op het dek van het schip. Laad het kanon met waterbalprojectielen en druk op de eerste knop om hem af te schieten. Druk op de tweede knop om de beruchte krokodil uit een verborgen valluik tevoorschijn te laten komen! Met een druk op de derde knop klinken er leuke geluidseffecten, een aantal zinnetjes van Jake en het bekende lied uit de serie. Er is ook een echte glijbaan en een kajuit waar de kapitein kan spelen! Bucky schommelt heen en weer alsof hij echt op de golven zeilt.

Dit Piratenschip wordt geleverd met Jake en Skully figuurtjes.
Ideaal voor kindjes vanaf 3 jaar.

Bezoek de Fisher-Priceshop (EAN code: 0746775176556 ) (ID: 1004004012405472 Mattel) Ga je straks ook terug spelletjes spelen in Ede ?Fisher-Price Jakes Muzikale Piratenschip Bucky - Speelfigurenset in Ede

Brood en Spelen in Gelderland

Meestal wordt jouw artikel “Fisher-Price Jakes Muzikale Piratenschip Bucky – Speelfigurenset” gratis thuisbezorgd! En vaak kan je zelfs ook via Mastercard betalen. Prijzen lopen uiteen enkele euro tot honderden euro 2018 belooft een interessant jaar te worden met betrekking tot enkele interessante toys Speelfiguren in de regio van Ede (Nederland).

Winkels in Ede

Er zijn veel opties om spelletjes te zoeken in Ede.


Er zijn tal van shops nabij Ede: toysrus, … in Ede.

Meestal kan je hem ook via het internet aanschaffen, bv. via de winkels van ons allemaal:bol !! www.ekzit.nl Fisher-Price Jakes Muzikale Piratenschip Bucky - Speelfigurenset in Ede