Fisher-Price Leerplezier Broodtrommel ( overboeking ☆)

Fisher-Price Leerplezier Broodtrommel in Nieuwgraaf

Kunststof

Met de Fisher-Price Leerplezier Broodtrommel leren kindjes spelenderwijs vormen te sorteren.

Met de twee speelfuncties leren en muziek, maakt je kindje kennis met het ABC, vormen, kleuren, tellen en tegenstellingen. In een combinatie van rollenspel, sorteren, stapelen en elektronische leeractiviteiten is er eindeloos veel te doen voor je kindje. Het deksel open en dicht doen om te leren wat tegenstellingen zijn. Op het koekje drukken om meezingliedjes te horen.

De vier verschillende vormen sorteren (sinaasappelsap, appel, sandwich en kaas) om de leerstof te activeren. Je kindje kan zelfs zijn eigen sandwich maken, door het brood te beleggen met het stukje jam.

Ideaal voor kindjes vanaf 6 maanden.
De Fisher-Price Leerplezier Broodtrommel is Nederlandstalig. (EAN code: 0746775318642 ) (ID: 9200000023435661 Mattel) Ga je binnenkort ook opnieuw speelgoed kopen in Nieuwgraaf ?Fisher-Price Leerplezier Broodtrommel in Nieuwgraaf

Toys in Gelderland

Meestal wordt jouw bestelling “Fisher-Price Leerplezier Broodtrommel” gratis aan huis bezorgd! En vaak kan je zelfs ook later betalen. Prijzen lopen uiteen enkele euro’s tot 100 euros 2019 belooft een boeiende tijd te worden met betrekking tot enkele goede toys Activity-centers in de regio van Duiven (Nederland).

Winkels in Duiven

Er zijn veel manieren om games te bestellen in Nieuwgraaf.


Er zijn veel winkels nabij Duiven: toys XL, enz. in Nieuwgraaf.

Meestal kan je hem ook via het internet aanschaffen, bv. via bol !! www.ekzit.nl Fisher-Price Leerplezier Broodtrommel in Nieuwgraaf