Fisher-Price Leerplezier Puppy’s Meegroeispeelgoed Chauffeur – Speelgoedstuur ( afterpay ☆☆☆☆)

Fisher-Price Leerplezier Puppy's Meegroeispeelgoed Chauffeur - Speelgoedstuur in Zeebrugge

Kunststof

Bij dit Fisher-Price Leerplezier Puppy’s Meegroeispeelgoed wanen kindjes zich als een echte chauffeur!

De speelpret begint meteen als je kindje de puppy in zijn vuurrode auto over het dashboard laat rijden. Kleintjes zijn dol op duwen, trekken, draaien en schuiven. Wanneer kindjes aan het stuur draaien, het sleuteltje omdraaien, claxonneren, de versnellingspook op en neer beweegt of op één van de vier radioknopjes drukt, klinken er meezingliedjes en grappige geluidjes en zinnetjes.

Kleine chauffeurs leren over cijfers, kleuren, vormen, letters en tegenovergestelden en leert zelfs een paar woordjes. Voor kleine vingertjes is er van alles om te schuiven en te laten klikken. Er is ook een spiegel om in te kijken en er zijn oplichtende signalen.

De Fisher-Price Leerplezier Puppy’s Meegroeispeelgoed Chauffeur is uitgerust met Meegroeispeelgoed technologie die de content verandert naarmate je kindje groeit. Omdat iedere baby zich in zijn eigen tempo ontwikkelt, geeft Meegroeispeelgoed technologie je de kans om het niveau te kiezen dat het best bij je kindje past. Met liedjes, zinnetjes en geluidjes die op 3 niveaus de ontwikkeling bevorderen – gewoon even de knop verschuiven en het gewenste niveau kiezen.

Meegroeispeelgoed Technologie:
Niveau 1 – Ontdekken – 6 maanden +
Eerste woordjes en geluidjes stimuleren baby’s nieuwsgierigheid

Niveau 2 – Stimuleren – 12 maanden +
Baby wordt gestimuleerd met vragen en simpele aanwijzingen

Niveau 3 – Fantasie – 18 maanden +
Fantasie en eerste rollenspel

Ideaal voor kindjes van 6 tot 36 maanden. (EAN code: 0887961256222 ) (ID: 9200000052920470 Mattel) Ga je zo meteen ook opnieuw spelen in Zeebrugge ?Fisher-Price Leerplezier Puppy's Meegroeispeelgoed Chauffeur - Speelgoedstuur in Zeebrugge

Brood en Spelen in West-Vlaanderen

Meestal wordt jouw item “Fisher-Price Leerplezier Puppy’s Meegroeispeelgoed Chauffeur – Speelgoedstuur” gratis thuisbezorgd! En vaak kan je zelfs ook prepaid betalen. Prijzen lopen uiteen enkele euro’s tot 100 euro 2019 belooft een boeiend jaar te worden in relatie tot enkele interessante toys Activity-centers in de regio van Brugge (België).

Winkels in Brugge

Er zijn veel opties om speelgoed aan te schaffen in Zeebrugge.


Er zijn tal van winkels nabij Brugge: toysrus, enz. in Zeebrugge.

Meestal kan je hem ook via het internet aanschaffen, bv. via bol.com !! www.ekzit.nl Fisher-Price Leerplezier Puppy's Meegroeispeelgoed Chauffeur - Speelgoedstuur in Zeebrugge