Fisher-Price Rainforest Friends – Activity Gym ( creditcard ☆☆)

Fisher-Price Rainforest Friends - Activity Gym in Laar

Kunststof

Fisher-Price Rainforest muziekgym, actief speelplezier dat met je baby meegroeit!

De kleinste baby zal het al heerlijk vinden om lekker op het zachte speelkleed te liggen en met zijn handjes naar de speeltjes boven zijn hoofd te grijpen en ertegenaan te tikken. Het speelkleed is uitgerust met verstelbare speeltjes, waaronder een zachte bij met een belletje erin, een muziekspiegel, een klikklakkende bijtring in de vorm van een bloem, een stapelbare rammelaar en zachte bladeren met kiekeboe-effect en klikgeluiden. Als je kindje tegen de spiegelbloem slaat, klinkt er een vrolijk muziekje. Oudere baby’s zullen het leuk vinden om door de tunnel-achtige constructies heen te kruipen die dankzij de verstelbare bogen kunnen worden gemaakt.

Groeit met je baby mee. 2 speelstadia: Liggen & spelen of onder de bogen door kruipen.
Inclusief een zachte bij met een belletje erin, muziekspiegel, een klikklakkende bijtring in de vorm van een bloem, een stapelbare rammelaar en zachte bladeren met kiekeboe-effect en klikgeluiden. Met een tik tegen de spiegel klinkt er een muziekje. Groot, comfortabel speelkleed. Verstelbare bogen. Goed voor de ontwikkeling van de grove motoriek en zintuiglijke vaardigheden.

Werkt op 2 AA batterijen, niet inbegrepen. (EAN code: 0746775358433 ) (ID: 9200000025403935 Mattel) Ga je zo meteen ook terug shoppen in Laar ?Fisher-Price Rainforest Friends - Activity Gym in Laar

Spelletjes in Noord-Brabant

Meestal wordt jouw artikel “Fisher-Price Rainforest Friends – Activity Gym” gratis aan huis bezorgd! En vaak kan je zelfs ook contant betalen. Prijzen lopen uiteen enkele euro’s tot honderden euro 2019 belooft een boeiende tijd te worden in relatie tot enkele interessante toys Activity-gym in de streek van Nuenen, Gerwen en Nederwetten (Nederland).

Bestellen? in Nuenen, Gerwen en Nederwetten

Er zijn veel manieren om spelen te spotten in Laar.


Er zijn veel winkels nabij Nuenen, Gerwen en Nederwetten: toysrus, enz. in Laar.

Meestal kan je hem ook online aanschaffen, bv. via de winkels van ons allemaal:bol !! ekzit.nl Fisher-Price Rainforest Friends - Activity Gym in Laar