Fisher-Price – Thomas De Trein Houten Spoorbaan – Feest op Sodor – Treinbaan ( goedkope ☆☆☆)

Fisher-Price - Thomas De Trein Houten Spoorbaan - Feest op Sodor - Treinbaan in Schillersheide

Treinstation | 3 – 6 jaar

De Fisher-Price Thomas De Trein Houten Spoorbaan Feest op Sodor heeft een feestelijk thema en grappige extra’s!

Het is feest op het eiland Sodor en iedereen is uitgenodigd! Laat Thomas naar de winkel rijden om de ballonnen en serpentine op te halen. Vervolgens rijdt hij snel naar het etensstalletje om snacks en drankjes in te slaan.

Tot slot komt hij aan bij het schip, waarvan de schoorsteen is volgeladen met “vuurwerk”. Nu kan het feest pas echt beginnen! Het “vuurwerk” wordt door uw kind geactiveerd en bestaat uit gekleurde linten die uit de schoorsteen de lucht in worden “geschoten” wanneer de locomotief langs het schip rijdt.

• Inclusief Thomas locomotief.
• Met onderdelen zoals een winkel en eetstalletje.
• Rij met de locomotief langs het schip en activeer het “vuurwerk”.

Ideaal voor Thomas De Trein Fans van 3 jaar en ouder. (EAN code: 0887961043709 ) (ID: 9200000037312549 Mattel) Ga je binnenkort ook opnieuw spelletjes spelen in Schillersheide ?Fisher-Price - Thomas De Trein Houten Spoorbaan - Feest op Sodor - Treinbaan in Schillersheide

Speelgoed in Limburg

Meestal wordt jouw bestelling “Fisher-Price – Thomas De Trein Houten Spoorbaan – Feest op Sodor – Treinbaan” gratis aan huis bezorgd! En vaak kan je zelfs ook prepaid betalen. Prijzen lopen uiteen een paar euro tot 100 euro 2018 belooft een interessant jaar te worden in relatie tot enkele goede toys Treinbanen in de streek van Leudal (Nederland).

Bestellen? in Leudal

Er zijn veel manieren om speelgoed te vinden in Schillersheide.


Er zijn veel winkels nabij Leudal: top 1 toys, en ga zo maar door in Schillersheide.

Meestal kan je hem ook via het internet bestellen, bv. via bol.com !! ekzit.nl Fisher-Price - Thomas De Trein Houten Spoorbaan - Feest op Sodor - Treinbaan in Schillersheide