Fisher-Price – Thomas de Trein Houten Spoorbaan Luke ( Rembours ☆☆)

Fisher-Price - Thomas de Trein Houten Spoorbaan Luke in Tielen

Hout, Metaal

De Fisher-Price Thomas De Trein Houten Spoorbaan Luke is een locomotief, bekend uit de TV-serie Thomas de Stoomlocomotief.

Luke is een kleine, groene smalspoorlocomotief, die geïntroduceerd werd in de Blue Mountain Mystery. Hij kan verbinding maken met andere houten locomotieven en voertuigen met magneten.

Ideaal voor Thomas de Trein fans van 2 jaar en ouder.

• Gemaakt van eersteklas hout en metalen onderdelen
• Met magneetkoppeling waarmee andere locomotieven en wagons kunnen worden aangekoppeld
• Geschikt voor Houten Spoorbanen (apart verkrijgbaar)
• Stimuleert de grof-motorische vaardigheden, ontwikkeling van de zintuigen en het denkvermogen. (EAN code: 0746775212902 ) (ID: 1004004013389349 Mattel) Ga je binnenkort ook terug spelletjes spelen in Tielen ?Fisher-Price - Thomas de Trein Houten Spoorbaan Luke in Tielen

Toys in Antwerpen

Meestal wordt jouw artikel “Fisher-Price – Thomas de Trein Houten Spoorbaan Luke” gratis aan huis bezorgd! En vaak kan je zelfs ook later betalen. Prijzen lopen uiteen enkele euro tot honderden euros 2019 belooft een interessant jaar te worden in relatie tot enkele interessante toys Treinen in de regio van Kasterlee (België).

Waar? in Kasterlee

Er zijn veel manieren om spelen te vinden in Tielen.


Er zijn tal van shops nabij Kasterlee: kadaza, enz. in Tielen.

Meestal kan je hem ook via het internet aanschaffen, bv. via bol.com !! www.ekzit.nl Fisher-Price - Thomas de Trein Houten Spoorbaan Luke in Tielen