Ik leer de letters – Educatief spel ( waar vind ik ☆)

Ik leer de letters - Educatief spel in Genne

Van 1 tot 4 spelers | 4 – 6 jaar

Dit spel bevat vier leuke activiteiten:

Het Letter Spel: Leer de letters om hiermee kleine simpele woorden te maken. Kijk naar de plaatjes en spel het woord op het bord. Met drie verschillende moeilijkheidsgraden. Voor 1 of meer spelers.

ABC Slang: Leer het alfabet en leg de letters in de juiste volgorde. Voor 1 tot 2 spelers

Woord Wedstrijd: Maak zo veel mogelijk woorden in 2 minuten tijd met maar 10 letters. Je krijgt een punt voor elke letter die je gebruikt in een woord en de speler met de meeste punten wint. Voor 2 of meer spelers.

Piep: De spelers nemen letters uit de zak en proberen drie woorden te maken van drie letters of meer. De eerste speler die dit bereikt roept PIEP! Welke speler heeft als eerste drie woorden gemaakt?

Geschikt voor 1 of meer spelers vanaf 4 jaar. (EAN code: 6416739019406 ) (ID: 1004004009056374 Selecta Spellen) Ga je binnenkort ook terug shoppen in Genne ?Ik leer de letters - Educatief spel in Genne

Brood en Spelen in Overijssel

Meestal wordt jouw artikel “Ik leer de letters – Educatief spel” gratis aan huis bezorgd! En vaak kan je zelfs ook via overschrijving betalen. Prijzen lopen uiteen een paar euro tot honderden euro 2019 belooft een boeiende tijd te worden met betrekking tot enkele interessante toys Educatieve spellen in de streek van Zwartewaterland (Nederland).

Bestellen? in Zwartewaterland

Er zijn veel manieren om spelen te bestellen in Genne.


Er zijn veel shops nabij Zwartewaterland: intertoys, enz. in Genne.

Meestal kan je hem ook online bestellen, bv. via de winkels van ons allemaal:bol !! ekzit.nl Ik leer de letters - Educatief spel in Genne