Interline Zwembad Interline vlokker – 2,5 liter ( creditcard ☆☆☆)

Interline Zwembad Interline vlokker - 2,5 liter in Voorwerk / It Foarwurk

Interline Vlokker bindt fijne, zwevende deeltjes tot grotere vlokken, die met het aangehechte vuil in het zandfilter uit het water verwijderd worden of met een bodemstofzuiger opgezogen kunnen worden.

Zwembad vullen met leidingwater
Wij adviseren u om voor het vullen van het zwembad leidingwater te gebruiken. Regenwater of bijvoorbeeld grondwater kunnen onverwachte reacties bv. bruin worden van water geven met zwembadchemicaliën. Informatie over de kwaliteit van het leidingwater o.a. de hardheid van het water kunt u verkrijgen bij uw waterleidingbedrijf.

Voordat u begint met chloor toevoegen aan het water is het van belang om de pH-waarde van het water tussen 7.2 en 7.6 te hebben. U kunt deze testen met een zwemwater testset. In Nederland is in de meeste gevallen de pH van het leidingwater rond 7.8. Indien nodig, gebruikt u pH-Minus om de pH te verlagen en pH-Plus om de pH te verhogen.

Doseerschema
Vlokker wordt in de skimmer of overloopgoot gedoseerd. Bij zwevend vuil tot 30 ml Vlokker per m3 zwembadwater toevoegen. Bij sterke vervuiling 50 ml Vlokker per m3 zwembadwater toevoegen. Deze behandeling herhalen tot het water kristalhelder is.

Zonder zandfilter 100 ml Vlokker per m3 zwembadwater over de oppervlakte verdelen. Zo nodig vermengen met water om het verdelen te vergemakkelijken.

Let op!
De aangegeven hoeveelheden Vlokker om toe te voegen aan uw zwembad zijn een advies, hieraan kunnen geen rechten ontleend worden. Door diverse invloeden, zoals bijvoorbeeld zon, regen, onweer of de mate van gebruik van het zwembad, kan de benodigde dosering afwijken van het advies. Het is niet mogelijk een vaste regel voor alle situaties aan te geven. De ervaring zal u leren wat de beste dosering is voor uw zwembad.

Waarschuwing: Voorkom dat kinderen in aanraking kunnen komen met zwembad-chemicaliën. Neem altijd de aanwijzingen op de verpakking in ach

(EAN code: 0065094003795 Vlokkingsmiddel voor reiniging van uw zwembad) (ID: 9200000026785807 Interline) Ga je straks ook terug spelletjes spelen in Voorwerk / It Foarwurk ?Interline Zwembad Interline vlokker - 2,5 liter in Voorwerk / It Foarwurk

Brood en Spelen in Friesland

Meestal wordt jouw item “Interline Zwembad Interline vlokker – 2,5 liter” gratis aan huis bezorgd! En vaak kan je zelfs ook via overschrijving betalen. Prijzen lopen uiteen enkele euro’s tot honderden euros 2019 belooft een interessant jaar te worden in relatie tot enkele interessante toys Reiniging in de streek van Opsterland (Nederland).

Waar? in Opsterland

Er zijn veel opties om speelgoed te vinden in Voorwerk / It Foarwurk.


Er zijn veel winkels nabij Opsterland: kadaza, enz. in Voorwerk / It Foarwurk.

Meestal kan je hem ook via het internet bestellen, bv. via bol.com !! www.ekzit.nl Interline Zwembad Interline vlokker - 2,5 liter in Voorwerk / It Foarwurk