JOOF Leren (geitenleren) rugzak vintage look bruin 2 ( MisterCash ☆☆☆☆)

JOOF Leren (geitenleren) rugzak vintage look bruin 2 in Zalk

Leer | Vrouwen | Bruin

Basic rugzak met vintage look voor dames en heren.

Net een slag groter dan de andere vintage look rugtas van geitenleer, is dit old school model rugtas.

Lekker basic leren rugtas gemaakt van geitenleer. De tas is ruig in elkaar gezet voor een extra stoere look, als je hier niet van houdt kun je beter de Italiaanse tassen uit de webshop bekijken. Deze zijn zeer precies en in detail afgewerkt.

Het leer van deze stoere rugzak is bewerkt en daardoor krijgt het die vintage uitstraling alsof de tas al jaren oud is. De tas is groot genoeg voor een 16inch laptop maar let op, hij heeft geen extra bescherming (zoals deze rugzak) voor een laptop dus je moet wel een laptopsleeve gebruiken.

Deze tas sluit met een gesp aan de voorzijde en het hoofdvak sluit daaronder met een koord dat je kunt aantrekken afhankelijk van cde hoeveelheid in de rugtas. Binnen in zit ook een vak met ritssluiting en aan de buitenzijde zitten nog 3 vakken.

De schouderbanden zijn verstelbaar.

Afmetingen:

40 cm hoog

28 cm lang

15 cm diep

Geitenleren tassen.

Geitenleer wordt sinds 2014 steeds vaker gebruikt. Eerst veel voor kleding. Omdat geitenleer lichter is dan andere leersoorten is het fijn te dragen. Het leer is ook goed te gebruiken voor tassen; het is zeer zacht, heeft een prachtig matte glans en een mooi oppervlak. Als je goed naar onbehandeld geitenleer kijkt zie je halvemaan vormen in het leer.

Geitenleer is dunner dan rundleer maar net zo sterk en het is soepeler waardoor het makkelijker te verwerken is in tassen.

Bekijk hier andere rugzakken
(EAN code: 4260253127329 ) (ID: 9200000054909090 JOOF) Ga je straks ook opnieuw spelen in Zalk ?JOOF Leren (geitenleren) rugzak vintage look bruin 2 in Zalk

Speelgoed in Overijssel

Meestal wordt jouw goed “JOOF Leren (geitenleren) rugzak vintage look bruin 2” gratis thuisbezorgd! En vaak kan je zelfs ook later betalen. Prijzen lopen uiteen enkele euro tot honderden euro 2019 belooft een boeiende tijd te worden met betrekking tot enkele interessante sto in de streek van Kampen (Nederland).

Waar? in Kampen

Er zijn veel manieren om spelletjes te zoeken in Zalk.


Er zijn veel winkels nabij Kampen: top 1 toys, en ga zo maar door in Zalk.

Meestal kan je hem ook online bestellen, bv. via bol.com !! WWW.ekzit.nl JOOF Leren (geitenleren) rugzak vintage look bruin 2 in Zalk