K3 karaoke microfoon Studio 100 Magic Sing ( kopen ☆☆)

K3 karaoke microfoon Studio 100 Magic Sing in De Kooi

26 cm

Zing al je favoriete K3 liedjes mee en word een ster. Met deze K3 karaokeset kun je je helemaal inleven in de wereld van K3. Sluit de microfoon aan op je tv, zet hem aan en zingen maar!

Hoe werkt de K3 karaoke microfoon? Sluit de microfoon aan op je tv-toestel via de bijgeleverde composiet aansluiting (rood/wit/gele plug). Mocht je deze aansluiting niet op je tv hebben, dan kun je ook een scartaansluiting gebruiken.

Er zijn geen batterijen nodig. De microfoon werkt met een meegeleverde 5 meter lange kabel welke aan het einde wordt opgesplitst in een 3 inch (rood/wit/gele) plug en aansluiting voor de stroomadapter en een jack plug voor een tweede (gewone jack) microfoon.

De witgekleurde K3 karaoke microfoon werkt via een meegeleverde SD card. Op deze SD kaart staan reeds 16 originele K3 videoclips. Op de televisie zie je de videoclip van het liedje van je keuze. Bij ieder liedje loopt de tekst over het beeld, zodat je in de maat mee kan zingen. Op de microfoon kun je met een druk op de knop kiezen of de meiden van K3 met je meezingen of dat je helemaal alleen zingt met enkel instrumentale muziek.

De microfoon bevat functies zoals het aanpassen van het muziekvolume, microfoonvolume en afspeeltype. Je kan ook nog een echo toevoegen aan je stem, waardoor het allemaal nog echter lijkt! Het afspeelbare bestand voor videobeelden op de kaart is AVI.

De karaokemicrofoon is 26,5 cm lang en is alleen te gebruiken met een standaard SD geheugenkaart tot maximaal 4 GB. De meegeleverde SD kaart bevat volop karaokehits. Je kunt kiezen uit 16 prachtige oude en nieuwe K3 liedjes. Zing mee met: 10.000 luchtballonnen, Jij bent de bom, Als het binnen regent, Alle kleuren, Oya Lélé en nog meer hits. Dankzij de verwisselbare SD kaart kun je in de toekomst ook andere liedjes van Studio 100 afspelen.

K3 videoclips:
Oya lele
Kusjessoldaat
Jij bent de bom
Als het binnen regent
Mamasé
Kus van de juf
Jodelee
Ushuaia
10.000 luchtballonnen
De wereld van K3
Oma’s aan de top
Eyo!
Kuma hé
Teleromeo
Heyah mama
Iedereen K3

Inhoud:
– Makkelijk bedienbare K3 Magic Sing microfoon
– SD kaart met 16 karaokeclips van K3
– Stroomadapter
– Nederlandstalige handleiding
– 2 jaar fabrieksgarantie (EAN code: 5425036330054 ) (ID: 9200000065410642 Studio100) Ga je straks ook terug inkopen doen in De Kooi ?K3 karaoke microfoon Studio 100 Magic Sing in De Kooi

Spelletjes in Friesland

Meestal wordt jouw goed “K3 karaoke microfoon Studio 100 Magic Sing” gratis aan huis bezorgd! En vaak kan je zelfs ook prepaid betalen. Prijzen lopen uiteen enkele euro tot honderden euro 2019 belooft een interessant jaar te worden met betrekking tot enkele interessante toys in de regio van Smallingerland (Nederland).

Winkels in Smallingerland

Er zijn veel manieren om spelen te zoeken in De Kooi.


Er zijn tal van winkels nabij Smallingerland: bart smit, … in De Kooi.

Meestal kan je hem ook via het internet aanschaffen, bv. via bol.com !! ekzit.nl K3 karaoke microfoon Studio 100 Magic Sing in De Kooi