KBT houten ringtrapeze+ ring paars ( bestellen ☆☆☆)

KBT houten ringtrapeze+ ring paars in Nieuwolda-Oost

De houten ringtrapeze met kunststof ringen is een leuke accessoire voor uw schommelframe en zorgt voor gegarandeerd veel speelplezier!
De ringtrapeze is geschikt voor frames met een hoogte van 205 tot 240 cm en is gemaakt van hardhout dat geïmpregneerd is met anorganische zouten. De turnringen zijn gemaakt van spuitgegoten PP en de ophangringen en stel achten van gegalvaniseerd staal. De touwverbindingen zijn van gelast kunststof.
Maat trapeze 580 mm. Diameter 35 mm.
Buitenmaat turnringen 165 mm breed en 210 mm hoog.
Binnenmaat turnringen 130 mm breed en 118 mm hoog.
Gewicht 1 kg. Kleur Paars. (EAN code: 5413050011547 ) (ID: 9200000047695072 KBT) Ga je straks ook terug shoppen in Nieuwolda-Oost ?KBT houten ringtrapeze+ ring paars in Nieuwolda-Oost

Speelgoed in Groningen

Meestal wordt jouw bestelling “KBT houten ringtrapeze+ ring paars” gratis aan huis bezorgd! En vaak kan je zelfs ook via Visa betalen. Prijzen zijn gevarieerd een paar euro’s tot honderden euro 2019 belooft een boeiend jaar te worden met betrekking tot enkele interessante toys Trapeze in de streek van Oldambt (Nederland).

Waar? in Oldambt

Er zijn veel manieren om speelgoed te spotten in Nieuwolda-Oost.


Er zijn veel winkels nabij Oldambt: toys XL, … in Nieuwolda-Oost.

Meestal kan je hem ook via het internet bestellen, bv. via de winkels van ons allemaal:bol !! ekzit.nl KBT houten ringtrapeze+ ring paars in Nieuwolda-Oost