Kinetic Sand Beach Box – Speelzand ( via overschrijving ☆☆☆)

Kinetic Sand Beach Box - Speelzand in Wildeplaats

Kinetic Sand is het ideale binnenspeelzand! Zand waarmee je kunt kleien, vormpjes kunt maken, dat toch nooit uitdroogt, niet giftig is en lijkt te leven als je het in beweging brengt.

Ideaal voor de ontwikkeling van de fijne motoriek en eenvoudig op te ruimen, want het zand plakt alleen aan zichzelf. Gluten vrij en anti-bacterieel.

Geschikt voor kinderen van 3 tot 8 jaar. (EAN code: 0778988097113 ) (ID: 9200000032331622 Spin Master) Ga je zo meteen ook opnieuw spelletjes spelen in Wildeplaats ?Kinetic Sand Beach Box - Speelzand in Wildeplaats

Brood en Spelen in Groningen

Meestal wordt jouw goed “Kinetic Sand Beach Box – Speelzand” gratis thuisbezorgd! En vaak kan je zelfs ook contant betalen. Prijzen zijn gevarieerd een paar euro tot honderden euro 2018 belooft een boeiend jaar te worden in relatie tot enkele interessante toys Speelzand in de streek van Stadskanaal (Nederland).

Winkels in Stadskanaal

Er zijn veel opties om speelgoed te spotten in Wildeplaats.


Er zijn tal van shops nabij Stadskanaal: top 1 toys, enz. in Wildeplaats.

Meestal kan je hem ook via het internet aanschaffen, bv. via de winkels van ons allemaal:bol !! WWW.ekzit.nl Kinetic Sand Beach Box - Speelzand in Wildeplaats