Kleine Avonturen ( omgeving ☆)

Kleine Avonturen in Parrega / Parregea

Van 2 tot 2 spelers | Speeltijd: 45 minuten | 4 – 11 jaar

Een verrassend spel voor ouder en kind. Beleef samen met je kind Kleine Avonturen. Samen spelen was nog nooit zó leuk. Een blik vol inspiratie voor de meest onverwachte, gekke en creatieve manieren om een waanzinnige en doldwaze middag met je kind te beleven, dat is wat je mag verwachten als je een blik Kleine Avonturen openmaakt. Van dit blik vol spel en activiteit worden alle kinderen in de leeftijd van 4 tot 12 jaar blij – en zij niet alleen. Durf jij?

Het zijn niet zomaar spelletjes, die te vinden zijn in het blikje met Kleine Avonturen, waarvan je alleen al blij wordt door de vrolijke vormgeving. Colaboot bouwen, Drollen rollen , Kaartje-Prik, Kamertrui breien en Waslijnpost… Zomaar een greep uit het nieuwe spel Kleine Avonturen.

Een kaartspel voor ouder en kind boordevol lekker gekke activiteiten. Het spel werkt simpel: spreid de kaarten uit op tafel en kies samen een kaart. Op de kaart staat een opdracht die jullie samen gaan uitvoeren. Een boot bouwen van een colafles, een slakkenrace organiseren of kamperen in je eigen huis bijvoorbeeld. Ga aan de slag, laat je verrassen en beleef de mooiste avonturen. (EAN code: 9789081805803 Spel voor ouder en kind) (ID: 1004004012739210 Spellen) Ga je zo meteen ook terug shoppen in Parrega / Parregea ?Kleine Avonturen in Parrega / Parregea

Speelgoed in Friesland

Meestal wordt jouw bestelling “Kleine Avonturen” gratis aan huis bezorgd! En vaak kan je zelfs ook contant betalen. Prijzen zijn gevarieerd een paar euro’s tot honderden euros 2019 belooft een interessant jaar te worden met betrekking tot enkele goede toys Kaartspellen in de regio van Súdwest-Fryslân (Nederland).

Bestellen? in Súdwest-Fryslân

Er zijn veel manieren om spelletjes te bestellen in Parrega / Parregea.


Er zijn tal van winkels nabij Súdwest-Fryslân: bart smit, enz. in Parrega / Parregea.

Meestal kan je hem ook via het internet aanschaffen, bv. via bol !! ekzit.nl Kleine Avonturen in Parrega / Parregea