Knutselpakket krimpfolie voor 5 kinderen XL ( beschrijving ☆☆☆)

Knutselpakket krimpfolie voor 5 kinderen XL in Gasselternijveenschemond

Een erg leuk knutselpakket om bijvoorbeeld te gebruiken voor een kinderfeestje aangezien het een knutselpakket is voor 5 personen.

Wie kent het nu niet? Krimpfolie! Leuk creatief speelgoed voor kinderen. Je maakt een mooi ontwerp voor bijvoorbeeld een sleutelhanger, een koelkastmagneet of een boekenlegger. Je legt de krimpfolie eventjes in de oven. De krimpfolie wordt ongeveer drie keer zo klein en twee keer zo dik. Voila en klaar is je kunstwerk.

De krimpfolie en de cadeau-enveloppen zijn er in verschillende kleuren en kunnen dus afwijken van de getoonde afbeelding.

Wat zit er in het knutselpakket?
15 stukjes krimpfolie in diverse formaten
5 sleutelhangers
10 sticker-magneetjes
5 cadeau-enveloppen
een uitgebreide gebruiksaanwijzing

Veel creativiteit gewenst! (EAN code: 7081319969311 ) (ID: 9200000059003220 ) Ga je zo meteen ook terug spelletjes spelen in Gasselternijveenschemond ?Knutselpakket krimpfolie voor 5 kinderen XL in Gasselternijveenschemond

Brood en Spelen in Drenthe

Meestal wordt jouw item “Knutselpakket krimpfolie voor 5 kinderen XL” gratis aan huis bezorgd! En vaak kan je zelfs ook via overschrijving betalen. Prijzen lopen uiteen een paar �,� tot honderden euros 2019 belooft een boeiend jaar te worden met betrekking tot enkele goede toys in de streek van Aa en Hunze (Nederland).

Online in Aa en Hunze

Er zijn veel manieren om speelgoed te spotten in Gasselternijveenschemond.


Er zijn veel shops nabij Aa en Hunze: top 1 toys, en ga zo maar door in Gasselternijveenschemond.

Meestal kan je hem ook online bestellen, bv. via bol !! ekzit.nl Knutselpakket krimpfolie voor 5 kinderen XL in Gasselternijveenschemond