Kraftway Hoverboard – 8.5 inch – Wit ( aanbiedingen ☆☆)

Kraftway Hoverboard - 8.5 inch - Wit in Werendijke

Maximale snelheid: 17 km/h

Super – Deluxe – Kraftway 8.5 inch grote wielen WITTE Hoverboard met LED lampen.

8.5 inch wielen voor maximale snelheid.
Al onze Hoverboards worden gecheckt alvorens ze worden verstuurd.
Topaanbod met Nu 200 € directe korting

Wil je een hoverboard kopen, dan merk je dat het online aanbod best uitgebreid is. Hoverboards zijn verkrijgbaar in diverse modellen en prijsklassen. Je kunt bijvoorbeeld een luxe hoverboard bestellen waarvoor je de hoofdprijs betaalt, maar je kunt ook voor een relatief goedkoop hoverboard gaan. Wil je hoverboards met wielen kopen, wat is dan de juiste keuze om te maken? Bij Electro PERSOONS hebben we gemerkt dat de kwaliteit van hoverboards niet altijd even goed is. Je kunt in gans Europa hoverboards kopen van inferieure kwaliteit, die binnen de kortste keren kapot gaan. Goedkoop is soms duurkoop, zo ook bij hoverboards. Maar is het dan nodig om het duurste elektrische hoverboard te kopen?

Zeker niet, als je kiest voor een hoverboard van Kraftway Electro PERSOONS.

De Krafway 8,5 inch Hoverboard is een leuke en makkelijke manier van voortbewegen, 100% elektrisch. Gebruik hem als vervoersmiddel, of als speelgoed.

Je beweegt en bestuurt het e-balance board met je voeten. Zo kun je alle kanten op bewegen: vooruit, achteruit, links, rechts en zelfs 360 graden spins zijn mogelijk.

Het balance board is gemakkelijk te besturen: leun licht naar voren om vooruit te rijden, leun naar achteren om achteruit te gaan. Zo bepaal je ook de snelheid. Zet het gewicht op je linkervoet om naar links te draaien, op je rechtervoet om naar rechts te gaan. Door weer rechtop te gaan staan stop je de Scooter. Zo kun je eenvoudig alle richtingen op bewegen.

De Kraftway 8.5 inch heeft een anti-slip oppervlak, zodat je niet wegglijdt. Ook zitten er LED’s op de bovenkant en op de voorkant. Deze geven niet alleen een cool effect, maar geven ook aan welke kant je op beweegt.

Eigenschappen:

Max gewicht: 100 kg
Min. gewicht: 20 kg
Max snelheid: 10-12 km/u
Bereik: 10-15 kilometer
Laadtijd: 2-3 uur
Afmetingen: 61x23x20cm
Motor: 2x250W borstelloos
Accu: Samsung 36v 4.4ah (EAN code: 0876519871123 ) (ID: 9200000057866940 KraftWay) Ga je straks ook terug spelletjes spelen in Werendijke ?Kraftway Hoverboard - 8.5 inch - Wit in Werendijke

Toys in Zeeland

Meestal wordt jouw goed “Kraftway Hoverboard – 8.5 inch – Wit” gratis thuisbezorgd! En vaak kan je zelfs ook via overschrijving betalen. Prijzen zijn gevarieerd enkele �,� tot 100 euros 2019 belooft een interessant jaar te worden in relatie tot enkele goede toys Hoverboards in de regio van Veere (Nederland).

Online in Veere

Er zijn veel manieren om spelen te vinden in Werendijke.


Er zijn tal van winkels nabij Veere: kadaza, enz. in Werendijke.

Meestal kan je hem ook via het internet aanschaffen, bv. via bol !! ekzit.nl Kraftway Hoverboard - 8.5 inch - Wit in Werendijke