Kubb Wikinger set ( waar kan je ☆☆☆☆)

Kubb Wikinger set in Annendaal

Hout

Kubb Wikinger is een zeer spannend en stabiel buitenspel voor de gehele familie! De originele “Viking Kubb” is een soort strategisch schaakspel met vaardigheid elementen. Het symboliseert een gevecht om de koning. Dit zogenaamde “Viking spel” wordt meestal gespeeld op een grasveld, maar kan ook worden gespeeld op straat en op het strand, op gravel en in de winter zelfs op het ijs.
De spelers proberen om de houten Kubbs van de vijand om te werpen, als laatste de koning. Het is belangrijk dat de houten figuren (Kubbs) de juiste hoogte en in het bijzonder het voorgeschreven vloeroppervlak en gewicht hebben. incl. Instructies.
De Bandito Viking Kubb heeft de originele afmetingen:
Koning 31 x 7 x 7 cm, Kubbs 15 x 6 x 6 cm, werpstokken 30 x 3,5 cm.
Soort: Hoge kwaliteit berkenhout. (EAN code: 4250283215165 ) (ID: 9200000051068527 Bandito) Ga je binnenkort ook terug spelletjes spelen in Annendaal ?Kubb Wikinger set in Annendaal

Brood en Spelen in Limburg

Meestal wordt jouw bestelling “Kubb Wikinger set” gratis thuisbezorgd! En vaak kan je zelfs ook op afbetaling betalen. Prijzen zijn gevarieerd enkele euro tot 100 euros 2019 belooft een boeiende tijd te worden in relatie tot enkele goede toys Vang- en werpspellen in de regio van Roerdalen (Nederland).

Bestellen? in Roerdalen

Er zijn veel manieren om spelen aan te schaffen in Annendaal.


Er zijn veel shops nabij Roerdalen: toysrus, en ga zo maar door in Annendaal.

Meestal kan je hem ook online bestellen, bv. via bol !! ekzit.nl Kubb Wikinger set in Annendaal