LEGO Pirates Piratenschip – 70413 ( waar kopen ☆☆)

LEGO Pirates Piratenschip - 70413 in Grauwe Kat

7 – 14 jaar | 745 onderdelen

Hijs de zeilen en zet de zwarte piratenvlag in de masttop! De gemene piraten gaan de diepe zee in aan boord van hun machtige schip met een kist vol geroofde kostbaarheden in het ruim. De soldaten halen de piraten in en gaan ten aanval!

Verover het piratenschip en breng de gestolen schat in veiligheid. Val de flank van het piratenschip aan en klim aan boord. Trek je wapen en leer die vervloekte piraten een lesje. Zet de piraten in de gevangenis waar ze thuis horen!

Het indrukwekkende LEGO Pirates piratenschip heeft 2 hoge masten met grote zeilen, kraaiennesten, een piratenvlag, echt werkend anker, kanonnen, uitloopplank en een zwaardvishaai.

Inclusief een skelet en 7 minifiguren met diverse wapens en accessoires: piratenkapitein, piratenstuurman, piratenscheepsjongen, piratenkok, marineadmiraal, marinesergeant en marinesoldaat. (EAN code: 5702015352352 ) (ID: 9200000034866780 LEGO) Ga je zo meteen ook opnieuw spelletjes spelen in Grauwe Kat ?LEGO Pirates Piratenschip - 70413 in Grauwe Kat

Spelletjes in Friesland

Meestal wordt jouw artikel “LEGO Pirates Piratenschip – 70413” gratis aan huis bezorgd! En vaak kan je zelfs ook contant betalen. Prijzen zijn gevarieerd enkele �,� tot honderden euro 2019 belooft een boeiende tijd te worden in relatie tot enkele goede toys Bouwsets in de streek van Súdwest-Fryslân (Nederland).

Bestellen? in Súdwest-Fryslân

Er zijn veel opties om spelletjes te vinden in Grauwe Kat.


Er zijn tal van winkels nabij Súdwest-Fryslân: kadaza, enz. in Grauwe Kat.

Meestal kan je hem ook online aanschaffen, bv. via bol !! WWW.ekzit.nl LEGO Pirates Piratenschip - 70413 in Grauwe Kat