LEGO Super Heroes Rhino en Sandman Superschurk-samenwerking – 76037 ( waar te koop ☆☆☆☆)

LEGO Super Heroes Rhino en Sandman Superschurk-samenwerking - 76037 in Chapelle-à-Oie

7 – 14 jaar | 386 onderdelen | 4 minifiguren | 2015

Sandman en Rhino hebben samen een hoeveelheid kostbare diamanten gestolen. Ze verstoppen zich met hun buit op de bouwplaats. Herover de gestolen edelstenen met Iron Spider en Spider-Man. Maar pas op!

De superschurken hebben een hinderlaag gelegd: ze openen het vuur met de noppenschieters aan boord van de Rhino Mech en verstrikken Iron Spider in een van vorm veranderende zand-hand van Sandman. Maak een super-sprong met Spider-Man om je vrienden te redden: activeer het web en de kraan met sloopkogel en sla de Rhino Mech omver.

Bevrijd Iron Spider uit de zand-hand en gooi het bouwbord omver met een supersprong, zodat de gestolen diamanten te voorschijn komen!

Inclusief 4 minifiguren met een wapen element en diverse accessoire-elementen: Spider-Man, Iron Spider, Sandman en Rhino. (EAN code: 5702015354042 ) (ID: 9200000040158794 LEGO) Ga je straks ook opnieuw spelen in Chapelle-à-Oie ?LEGO Super Heroes Rhino en Sandman Superschurk-samenwerking - 76037 in Chapelle-à-Oie

Spelletjes in Henegouwen

Meestal wordt jouw artikel “LEGO Super Heroes Rhino en Sandman Superschurk-samenwerking – 76037” gratis thuisbezorgd! En vaak kan je zelfs ook via Mastercard betalen. Prijzen lopen uiteen enkele �,� tot 100 euro 2019 belooft een interessant jaar te worden met betrekking tot enkele interessante toys Bouwsets in de regio van Leuze-en-Hainaut (België).

Waar? in Leuze-en-Hainaut

Er zijn veel opties om spelletjes te vinden in Chapelle-à-Oie.


Er zijn tal van shops nabij Leuze-en-Hainaut: intertoys, … in Chapelle-à-Oie.

Meestal kan je hem ook via het internet bestellen, bv. via de winkels van ons allemaal:bol !! www.ekzit.nl LEGO Super Heroes Rhino en Sandman Superschurk-samenwerking - 76037 in Chapelle-à-Oie