Ligretto Crazy – Kaartspel ( reviews ☆☆☆☆)

Ligretto Crazy - Kaartspel in Kiel-Windeweer

Van 2 tot 5 spelers | 8 – 99 jaar

Ligretto Crazy is een super populair kaartspel voor de hele familie. Probeer zo snel mogelijk van je kaarten af te komen. Iedereen speelt tegelijk, waardoor hilarische situaties ontstaan. Iedere speler heeft een trekstapel en een aantal open kaarten voor zich. De bedoeling is om zo snel mogelijk de open kaarten op een stapel midden op tafel te leggen. Omdat iedereen dat tegelijk doet en de kaarten in een bepaalde volgorde gespeeld moeten worden, moet je scherp opletten en snel reageren. Kun je dat niet, dan biedt je trekstapel hulp.

In Ligretto Crazy zijn de cijfers vervangen door afbeeldingen die de getallen symboliseren. Zo wordt het spel nog chaotischer en leuker! (EAN code: 4001504029012 ) (ID: 9200000022038953 Schmidt) Ga je zo meteen ook terug shoppen in Kiel-Windeweer ?Ligretto Crazy - Kaartspel in Kiel-Windeweer

Brood en Spelen in Groningen

Meestal wordt jouw bestelling “Ligretto Crazy – Kaartspel” gratis aan huis bezorgd! En vaak kan je zelfs ook op afbetaling betalen. Prijzen lopen uiteen een paar euro’s tot honderden euro 2019 belooft een interessant jaar te worden met betrekking tot enkele interessante toys Kaartspellen in de streek van Hoogezand-Sappemeer (Nederland).

Bestellen? in Hoogezand-Sappemeer

Er zijn veel opties om games te vinden in Kiel-Windeweer.


Er zijn tal van shops nabij Hoogezand-Sappemeer: toys XL, en ga zo maar door in Kiel-Windeweer.

Meestal kan je hem ook online bestellen, bv. via bol.com !! ekzit.nl Ligretto Crazy - Kaartspel in Kiel-Windeweer