Noorderwind – Bordspel ( verzendkosten ☆☆☆)

Noorderwind - Bordspel in Wie

Van 2 tot 4 spelers | Speeltijd: 45 minuten | 12 – 99 jaar

Tactisch familiespel met geheugenelement. Onderneem met je prachtig uitgevoerde driedimensionale schepen ontdekkingsreizen naar 3 verschillende locaties. Voer tijdens je reis acties uit of vecht tegen piratenschepen. Soms kunnen de andere spelers van jouw acties meeprofiteren. Op de genoemde locaties voer je opdrachten uit, die overwinningspunten opleveren. Om meer kans op succes te maken, kun je jouw schip uitrusten met bemanningsleden, kanonnen en goederen. Er is zelfs een gevangenis aan boord om overmeesterde piratenkapiteins onder te brengen. Wie als eerste het benodigde aantal punten heeft, wint dit spannende familiespel.

Elke beurt bepaal je naar welke locatie je vaart. Bij elke locatie hoort een stapel gedekte zeetegels. Een voor een draai je een tegel van die stapel om en voer je de bijbehorende actie al dan niet uit. Je mag doorvaren totdat je aan je vaarbereik zit. Meer dan 2 acties per beurt mag je niet doen. Omdat andere spelers van sommige acties mogen meeprofiteren, levert dat zeer interessante dilemma’s op.

Noorderwind ziet er niet alleen prachtig uit, maar spreekt daarnaast het geheugen en tactisch inzicht van de spelers aan. Families die al veel plezier met De Kolonisten van Catan hebben, zullen dat ook aan Noorderwind beleven! (EAN code: 8717249199465 ) (ID: 9200000035382990 999 Games) Ga je zo meteen ook terug speelgoed kopen in Wie ?Noorderwind - Bordspel in Wie

Toys in Friesland

Meestal wordt jouw bestelling “Noorderwind – Bordspel” gratis thuisbezorgd! En vaak kan je zelfs ook op afbetaling betalen. Prijzen lopen uiteen een paar �,� tot 100 euro 2019 belooft een boeiend jaar te worden in relatie tot enkele interessante toys Bordspellen in de regio van Dongeradeel (Nederland).

Online in Dongeradeel

Er zijn veel opties om games aan te schaffen in Wie.


Er zijn veel shops nabij Dongeradeel: kadaza, en ga zo maar door in Wie.

Meestal kan je hem ook via het internet aanschaffen, bv. via bol !! ekzit.nl Noorderwind - Bordspel in Wie