Parker IM Blue Rollerball CT ( waar kopen ☆☆)

Parker IM Blue Rollerball CT in Knaphof

“blauw, “

De Parker IM Blue is verkrijgbaar in de uitvoeringen IM Balpen, IM Vulpen en de IM Blue Rollerball. Met de nieuwe Parker I.M. verschaft Parkerpen met een redelijke prijsstelling een hoogwaardige serie schrijfgerei.
Door toepassing in het ontwerp van een moderne en strakke uitstraling is de nieuwe IM serie op zijn minst uitzonderlijk te noemen.
Details, zoals vorm van de trim(dit is de clip van de pen), het toepassen van geborstelde metalen maken deze klassieker weer modern en “strak”
De trim van de pennen is gemaakt in Gold of Chroomuitvoering. De pennen zijn verkrijgbaar in ‘brushed” metaal en afgewerkt met kwalitatief hoogwaardige lakken in vele kleuren IM pennen.
Met meer dan 70 verschillende Parker IM pennen is er een zeer ruime keuze in deze betaalbare Parkerpen serie. U kunt kiezen uit 9 verschillende versieringen van uw Parker IM pen.
U kiest uw Parkerpen uit de vele varianten van de IM Pennenserie (EAN code: 3501170856383 ) (ID: 9200000013709513 Huismerk) Ga je binnenkort ook terug spelen in Knaphof ?Parker IM Blue Rollerball CT in Knaphof

Speelgoed in Zeeland

Meestal wordt jouw bestelling “Parker IM Blue Rollerball CT” gratis thuisbezorgd! En vaak kan je zelfs ook op afbetaling betalen. Prijzen lopen uiteen enkele euro tot honderden euros 2019 belooft een boeiend jaar te worden met betrekking tot enkele goede toys in de streek van Borsele (Nederland).

Winkels in Borsele

Er zijn veel manieren om spelen te vinden in Knaphof.


Er zijn veel shops nabij Borsele: kadaza, en ga zo maar door in Knaphof.

Meestal kan je hem ook online bestellen, bv. via bol.com !! WWW.ekzit.nl Parker IM Blue Rollerball CT in Knaphof