Parrot Bebop 2 – Drone – Rood ( kopen ☆☆☆)

Parrot Bebop 2 - Drone - Rood in Kloosterveen

Camera: Ja | Accuduur: 25 min | Bereik: 300 m | Terugkeerfunctie | Live-view

Altijd en overal bij de hand

Bebop 2 combineert aerodynamica, stijl en duurzaamheid in een lichtgewicht, compacte drone. Dit is de eerste recreatieve drone in de categorie 500 gram met een autonomie van 25 minuten. Bebop 2 is ontworpen om zowel binnen als buiten te kunnen vliegen, deze drone is zeer veelzijdig. Ideaal transportformaat zodat u uw drone altijd en overal mee kunt nemen.

Vrij en blij en heel veilig vliegen

Bebop 2 is uitgerust met een automatisch stopsysteem voor de propellers in geval van een botsing, een krachtig led-achterlicht om zijn koers altijd te kunnen blijven volgen en een automatische ‘thuiskomst’-functie.

Film de mooiste momenten vanuit de lucht

Door de neutrale hoek kan de camera nu meer en beter de grond dan de lucht filmen. U kunt nu filmen en fotograferen op 90° zonder enig kwaliteitsverlies. De Bebop 2 is uitgerust met een nieuwe, krachtige fish-eye lens voor een scherper beeld, zelfs als er weinig licht is.

Geniet van de buitengewone vluchtprestaties

De Bebop 2 is een zeer lichte drone die in alle omstandigheden kan vliegen. De drone combineert buitengewone vluchtprestaties en een uitstekende stabiliteit, zowel in de hoogte als bij krachtige wind. De stabiliteit van Bebop Drone 2 wordt gewaarborgd door het gelijktijdige gebruik van 7 sensoren.

Ultralichte, compacte drone gebouwd op een lange levensduur.

Vliegtijd van 25 minuten dankzij accu van 2700 mAh

Verstevigde constructie, Flexibele propellers en maak video’s en foto’s als een professional

Door de digitale beeldstabilisatie kan de Parrot Bebop 2 opmerkelijk stabiele en zuivere luchtopnames maken zonder dat de bewegingen van de drone daar invloed op hebben.

Eenvoudig en intuïtief te besturen met smartphone of tablet

(EAN code: 3520410031397 ) (ID: 9200000050671889 Parrot) Ga je zo meteen ook opnieuw shoppen in Kloosterveen ?Parrot Bebop 2 - Drone - Rood in Kloosterveen

Toys in Drenthe

Meestal wordt jouw artikel “Parrot Bebop 2 – Drone – Rood” gratis aan huis bezorgd! En vaak kan je zelfs ook contant betalen. Prijzen lopen uiteen een paar euro’s tot 100 euro 2019 belooft een boeiend jaar te worden met betrekking tot enkele interessante toys Drones in de regio van Assen (Nederland).

Online in Assen

Er zijn veel manieren om spelen te vinden in Kloosterveen.


Er zijn tal van shops nabij Assen: intertoys, en ga zo maar door in Kloosterveen.

Meestal kan je hem ook online aanschaffen, bv. via bol.com !! ekzit.nl Parrot Bebop 2 - Drone - Rood in Kloosterveen