Photobooth Prop set – Just Married ( goedkope ☆)

Photobooth Prop set - Just Married in De Schans

De naam zegt het al, de perfecte Photo prop set voor een trouwfeest! De set bestaat uit 9 leuke props waaronder hoeden, brillen, hart en een beschrijfbaar bord. Uiteraard zijn de props al gemonteerd op het stokje.

– Multi color hoedje & kroontje
– Multi color mondje
– Multi color brilletjes
– Tekst ballon (eenmalig beschrijfbaar met stift) en hartje
– Baard

Set is Ready to Party, wie maakt de foto’s?

Wat zijn Photo Props?
De party hit van nu!
Photo Props zijn attributen, waarmee je op de foto kunt. Met getuite lippen, een snor of ander gekkigheidje kun je het ijs breken in het fotohokje.

Photo Props zijn gemaakt van (meestal) een kartonnen (1D) voorwerp met een houten stokje. Onze Props worden in Nederland geassembleerd, gechecked en verpakt. (EAN code: 8718868986054 ) (ID: 9200000045682786 Photobooth Props) Ga je binnenkort ook terug inkopen doen in De Schans ?Photobooth Prop set - Just Married in De Schans

Toys in Overijssel

Meestal wordt jouw artikel “Photobooth Prop set – Just Married” gratis thuisbezorgd! En vaak kan je zelfs ook via Mastercard betalen. Prijzen zijn gevarieerd een paar euro’s tot honderden euro 2019 belooft een boeiende tijd te worden met betrekking tot enkele goede toys Foto booth accessoires in de regio van Hardenberg (Nederland).

Waar? in Hardenberg

Er zijn veel manieren om spelen te vinden in De Schans.


Er zijn veel shops nabij Hardenberg: toysrus, … in De Schans.

Meestal kan je hem ook online bestellen, bv. via de winkels van ons allemaal:bol !! ekzit.nl Photobooth Prop set - Just Married in De Schans