Playmobil Visvijver – 6816 ( verzendkosten ☆)

Playmobil Visvijver - 6816 in De Bult

Kunststof

De lijn van de hengelaar ligt in het water. Terwijl de visser aan het wachten is, hoort hij een luide krak. Hij denkt dat hij beet heeft, maar het is de boom aan de vijver die omvalt. Dat was schrikken! Nog voordat de visser terug naar het water kijkt, voelt hij dat hij beet heeft. Ja! Ik heb een vis gevangen! Hij haalt de vis uit het water en alle bosdieren komen rond hem staan om te kijken wat voor lekkers hij gevangen heeft. Zullen ze een stukje vis krijgen?

PLAYMOBIL inspireert kinderen hun eigen avonturen te creƫren en hun fantasie de vrije loop te laten. De essentie van PLAYMOBIL is de speelfiguur van 7,5cm groot met beweeglijke ledematen, handen met een grijpfunctie die bijpassende accessoires kunnen vasthouden en een rond, draaibaar hoofd met vrolijk gezicht. De speelsets zijn vermakelijk, stimuleren de oog-handcoƶrdinatie en dragen bij tot de verdere ontwikkeling van het ruimtelijk inzicht en de sociale vaardigheden. (EAN code: 4008789068163 ) (ID: 9200000052059371 PLAYMOBIL) Ga je binnenkort ook opnieuw inkopen doen in De Bult ?Playmobil Visvijver - 6816 in De Bult

Speelgoed in Groningen

Meestal wordt jouw bestelling “Playmobil Visvijver – 6816” gratis aan huis bezorgd! En vaak kan je zelfs ook prepaid betalen. Prijzen lopen uiteen een paar �,� tot 100 euros 2018 belooft een interessant jaar te worden met betrekking tot enkele goede toys Speelfiguren in de streek van Bellingwedde (Nederland).

Winkels in Bellingwedde

Er zijn veel manieren om spelletjes te vinden in De Bult.


Er zijn tal van shops nabij Bellingwedde: toys XL, enz. in De Bult.

Meestal kan je hem ook via het internet aanschaffen, bv. via bol.com !! ekzit.nl Playmobil Visvijver - 6816 in De Bult