Playwood – Houten poppenkast rood met gordijn ( retour ☆☆)

Playwood - Houten poppenkast rood met gordijn in Slijkplaat

rood

Deze rode poppenkast met houten frame en hardboard platen wordt geleverd inclusief de gordijntjes (motief van de gordijntjes kan afwijken van de getoonde afbeelding).
Super leuk voor de al wat oudere kinderen om een echte voorstelling te geven met een bestaand sprookje of nog leuker om zelf een nieuw verhaal te verzinnen! Maar u kunt natuurlijk voor de kleinere kindjes ook mooie verhalen vertellen.

Hoogte is 94 cm.
Het groene voorpaneel is 56 cm breed.
De deurtjes aan beide kanten zijn 27 cm breed.

De open ruimte om de voorstelling te geven is 48 cm breed en 31 cm hoog.

Het product is gemakkelijk op te zetten, geen ingewikkeld bouwpakket. (EAN code: 8719348001854 ) (ID: 9200000059092589 Playwood) Ga je binnenkort ook opnieuw inkopen doen in Slijkplaat ?Playwood - Houten poppenkast rood met gordijn in Slijkplaat

Speelgoed in Zeeland

Meestal wordt jouw item “Playwood – Houten poppenkast rood met gordijn” gratis aan huis bezorgd! En vaak kan je zelfs ook contant betalen. Prijzen zijn gevarieerd een paar euro’s tot 100 euro 2019 belooft een boeiende tijd te worden in relatie tot enkele goede toys Poppenkasten in de streek van Sluis (Nederland).

Waar? in Sluis

Er zijn veel manieren om games te vinden in Slijkplaat.


Er zijn veel winkels nabij Sluis: toys XL, … in Slijkplaat.

Meestal kan je hem ook online aanschaffen, bv. via bol !! www.ekzit.nl Playwood - Houten poppenkast rood met gordijn in Slijkplaat