Plus-Plus Midi Basic, 20 stuks – Constructie blokken ( waar kopen ☆☆☆)

Plus-Plus Midi Basic, 20 stuks - Constructie blokken in Putten

5 – 9 jaar | 20 onderdelen | Geen minifiguren

Plus-Plus, Éen simpele vorm eindeloze mogelijkheden!

Dit wordt hét favoriete speelgoed van het kind, gegarandeerd urenlang speelplezier waarbij kinderen zich volledig aan hun fantasie kunnen overgeven! Plus-Plus Midi is geschikt voor kinderen in de leeftijd van 1,5 tot 6 jaar en is goedgekeurd vanaf de geboorte. Van simpelweg de bouwsteentjes in elkaar schuiven tot het maken van platte ontwerpen of 3D-creaties, de veelzijdigheid van Plus-Plus is enorm.

Met de Plus-Plus Midi bouwstenen (5 cm) kunnen kinderen de leukste creaties maken! De gladde textuur van de bouwstenen van Plus-Plus voelt prettig aan, de bouwstenen zijn makkelijk in elkaar te schuiven maar hebben tegelijkertijd voldoende grip zodat kunstwerken niet uit elkaar vallen.

Een huis, bloem of robot bouwen in 3D? Platte ontwerpen zoals een bloem of een zon? Het kan allemaal met Plus-Plus. Bovendien kun je eindeloos uitbreiden door nieuwe bouwsteentjes toe te voegen.
Spelen met Plus-Plus is goed voor de ontwikkeling van kinderen. De bouwstenen stimuleren onder andere de fijne motoriek, het concentratievermogen en het ruimtelijk denken en dat allemaal spelenderwijs!

Plus-Plus bouwstenen zijn:
– Gemaakt van stevig en duurzaam materiaal dat vrij is van ftalaten, pvc en bpa
– CE-goedgekeurd
– Niet breek- en buigbaar en gaan lang mee
– EN71 gecertificeerd
– Ontworpen en geproduceerd in Denemarken

De Plus-Plus Mini bouwstenen met een lengte van 5 cm zijn verkrijgbaar in verpakkingen van 20 tot 400 stuks in basic kleuren. Voor kinderen van 4 tot 12 jaar zijn er de Plus-Plus Mini bouwsteentjes van 2 cm. (EAN code: 5710409200004 ) (ID: 9200000019680868 Plus-Plus) Ga je straks ook terug shoppen in Putten ?Plus-Plus Midi Basic, 20 stuks - Constructie blokken in Putten

Spelletjes in Gelderland

Meestal wordt jouw item “Plus-Plus Midi Basic, 20 stuks – Constructie blokken” gratis thuisbezorgd! En vaak kan je zelfs ook op afbetaling betalen. Prijzen zijn gevarieerd een paar �,� tot honderden euros 2018 belooft een interessant jaar te worden in relatie tot enkele goede toys Bouwonderdelen in de streek van Putten (Nederland).

Winkels in Putten

Er zijn veel opties om spelletjes te zoeken in Putten.


Er zijn veel shops nabij Putten: toysrus, enz. in Putten.

Meestal kan je hem ook online bestellen, bv. via bol !! ekzit.nl Plus-Plus Midi Basic, 20 stuks - Constructie blokken in Putten