POWERPlus – Educatief Speelgoed – Experimenteerset – Water Hydraulische Robot Arm Hydrauliek ( goedkoop ☆☆☆)

POWERPlus - Educatief Speelgoed - Experimenteerset - Water Hydraulische Robot Arm Hydrauliek in Vrijhoeven

Techniek

De Educatieve Hydraulische Robot Arm Octopus van PowerPlus Junior is een zelfbouw pakket waarmee je een Robot Arm kunt bouwen die beweegt op water hydraulische kracht!
Het zelfbouw pakket bevat alle onderdelen die je nodig hebt om de Octopus in elkaar te zetten. Aanbevolen wordt om verder een krijptang, schroevendraaier, schaar, tissues, een bekertje met water, markeerstift en liniaal klaar te leggen.
Zodra de cilinders zijn gevuld met water kan de Robot Arm draaien met een pols of basis rotation, een body en schouder beweging of een pols mobilieit van 98°!
De Octopus heeft een grijpfunctie en een zuigfunctie om objecten op te pakken tot 50 gram en de arm can 31,5 cm naar boven bewegen en 41,5 cm naar achteren! De uitgebreide Nederlandse handleiding geeft in duidelijke stappen aan hoe de Octopus te bouwen.
De Hydraulische Robot Arm is eco-vriendelijk speelgoed, want er zijn geen batterijen, oplader of motor voor nodig, alleen water hydraulische kracht! Fantastisch eco speelgoed voor kinderen, maar ook voor volwassenen!

Kenmerken
– Educatief DIY wetenschap speelgoed
– Aanbevolen leeftijd: 10+ jaar
– Eco vriendelijk speelgoed
– Aangedreven door water hydraulische kracht
– 6 bewegingsrichtingen
– Tilt tot 50 gram
– Geen batterijen, motor of oplader nodig
– Inclusief uitgebreide handleiding in Nederlands en andere talen

– Product: PowerPlus Junior Educatieve Hydraulisch Eco Speelgoed – Octopus
– Materiaal: kunststof
– Afmetingen: H 30 x L 26 x B 30 cm
– Gewicht: 660 gram
– Kleur: grijs, blauw, oranje
– Aantal onderdelen: 229 stuks
– Verpakking: Cadeau verpakking
– Afmetingen verpakking: H 40,5 x L 29,5 x B 10,7 cm
– Gewicht verpakking: 1320 gram
– Merk: PowerPlus Junior (EAN code: 8717853704345 ) (ID: 9200000059218100 Powerplus) Ga je binnenkort ook terug shoppen in Vrijhoeven ?POWERPlus - Educatief Speelgoed - Experimenteerset - Water Hydraulische Robot Arm Hydrauliek in Vrijhoeven

Speelgoed in Zuid-Holland

Meestal wordt jouw goed “POWERPlus – Educatief Speelgoed – Experimenteerset – Water Hydraulische Robot Arm Hydrauliek” gratis aan huis bezorgd! En vaak kan je zelfs ook contant betalen. Prijzen lopen uiteen enkele �,� tot honderden euro 2019 belooft een boeiende tijd te worden met betrekking tot enkele interessante toys Experimenteren in de regio van Nieuwkoop (Nederland).

Online in Nieuwkoop

Er zijn veel manieren om speelgoed te spotten in Vrijhoeven.


Er zijn tal van winkels nabij Nieuwkoop: top 1 toys, en ga zo maar door in Vrijhoeven.

Meestal kan je hem ook online aanschaffen, bv. via de winkels van ons allemaal:bol !! ekzit.nl POWERPlus - Educatief Speelgoed - Experimenteerset - Water Hydraulische Robot Arm Hydrauliek in Vrijhoeven