SAKURA Zentangle | Apprentice Tile Set (15 Apprentice tiles) ( afterpay ☆)

SAKURA Zentangle | Apprentice Tile Set (15 Apprentice tiles) in Haler

De Zentangle methode is er voor iedereen! Daarom is er Zentangle Apprentice: een ervaring voor kinderen en geliefd onder senioren. Deze Zentangle Zendala Tile Set bevat 15 ronde Zendala Tiles, perfect om nog meer zentangles te maken! De compacte afmeting van het papier maakt dat de tile gemakkelijk te draaien is tijdens het maken van een tangle (patroon), zodat je als tekenaar altijd vanuit de meest comfortabele tekenpositie je lijnen tekent.

De Apprentice Tiles in deze set zijn een geweldige aanvulling op de Zentangle Apprentice Tool Set, die Pigma pennen bevatten.

Inhoud:
15 Zentangle Apprentice® Tegels (114,3 x 114,3 mm)
Uitleg over een eenvoudig te leren Tangle (patroon)

De Zentangle-methode
De Zentangle-methode is een eenvoudig te leren, ontspannende en superleuke manier om prachtige kunstwerkjes te maken door gestructureerde patronen te tekenen. Hoewel het eindresultaat van je kunstwerkje waanzinnig is en ogenschijnlijk complex lijkt, draait het bij de Zentangle-methode meer om het tekenproces; het rustgevende moment dat je je volle aandacht richt op wat je aan het doen bent en je je kunstwerkje laat groeien. In het begin weet je niet hoe je tangle er uiteindelijk uit komt te zien. Dat maakt Zentangle superleuk, want je verrast jezelf altijd! Het fijne van Zentangle is ook dat je jezelf geen doel hoeft te stellen en geen fouten kan maken. Elke lijn die je trekt is een bijdrage aan jouw kunstwerk. Het lijkt dus heel complex, maar het is zó eenvoudig. Als je de volgende lijntjes kunt tekenen, kan je werkelijk alle patronen maken: een puntje ∙ , een recht lijntje | , een boogje ( , een golfje S en een rondje O. Jij kan dit ook! (EAN code: 8710141130710 ) (ID: 9200000059283036 SAKURA) Ga je binnenkort ook terug shoppen in Haler ?SAKURA Zentangle | Apprentice Tile Set (15 Apprentice tiles) in Haler

Speelgoed in Limburg

Meestal wordt jouw item “SAKURA Zentangle | Apprentice Tile Set (15 Apprentice tiles)” gratis thuisbezorgd! En vaak kan je zelfs ook via overschrijving betalen. Prijzen lopen uiteen enkele euro’s tot 100 euro 2019 belooft een boeiende tijd te worden met betrekking tot enkele goede toys in de regio van Leudal (Nederland).

Bestellen? in Leudal

Er zijn veel opties om games te bestellen in Haler.


Er zijn tal van winkels nabij Leudal: intertoys, … in Haler.

Meestal kan je hem ook via het internet bestellen, bv. via de winkels van ons allemaal:bol !! ekzit.nl SAKURA Zentangle | Apprentice Tile Set (15 Apprentice tiles) in Haler