Salta Combo 305 cm Roze – Trampoline ( iDEAL ☆☆)

Salta Combo 305 cm Roze - Trampoline in Baarsdorp

Vorm: Rond | Ø 305 cm | Belastbaar tot:150 kg

De Salta – Combo Trampoline (trampoline incl. veiligheidsnet) heeft de juiste balans tussen veiligheid, kwaliteit en duurzaamheid en dit voor de beste prijs. De Combo Trampoline biedt een aantal specifieke kenmerken die deze set een professioneel imago geeft. Elk van de Salta Combo Trampolines zijn voorzien van een dikke, gelijkmatige rand met een extra-lange rok die is gemaakt van hoogwaardig materiaal. De duurzame stalen frames zijn bestand tegen corrosie door het proces van galvaniseren.

De gegalvaniseerde veren zijn uitgevoerd als gold colored springs die een hele nieuwe dimensie geeft aan springen. Het veiligheidsnet is voorzien van een hoge kwaliteit rits opening. Deze opening kan worden gesloten met twee vergrendelingen buiten het vangnet. Een vangnet biedt meer veiligheid voor kinderen.

Garantie
Frame 3 jaar
Veiligheidsnet 2 jaar
Randkussen 1 jaar
Springdoek 1 jaar
Veren 1 jaar (EAN code: 8718868708243 ) (ID: 9200000039896131 Top Twence) Ga je zo meteen ook opnieuw speelgoed kopen in Baarsdorp ?Salta Combo 305 cm Roze - Trampoline in Baarsdorp

Toys in Zeeland

Meestal wordt jouw bestelling “Salta Combo 305 cm Roze – Trampoline” gratis aan huis bezorgd! En vaak kan je zelfs ook via afterpay. Prijzen lopen uiteen een paar �,� tot 100 euro 2019 belooft een interessant jaar te worden in relatie tot enkele goede toys Trampolines in de streek van Borsele (Nederland).

Winkels in Borsele

Er zijn veel manieren om spelen te vinden in Baarsdorp.


Er zijn veel winkels nabij Borsele: top 1 toys, enz. in Baarsdorp.

Meestal kan je hem ook via het internet aanschaffen, bv. via bol.com !! WWW.ekzit.nl Salta Combo 305 cm Roze - Trampoline in Baarsdorp