Sibel Oefenhoofd Jenny ( creditcard ☆☆☆)

Sibel Oefenhoofd Jenny in Steenbergen

4 jaar en ouder

Sibel Oefenhoofd Jenny

Sibel Oefenhoofd Jenny is het ideale oefenhoofd voor de beginnende kapper of jonge kinderen die willen leren vlechten. De Sibel Oefenhoofd Jenny heeft een zeer lang kastanjebruin haar en is gemaakt van 100% echt mensenhaar. Met de Sibel Oefenhoofd Jenny kunt u gemakkelijk alle kapperstechnieken leren op een veilige manier.

De oefenhoofden van Sibel worden wereldwijd gebruikt als oefenmiddel voor de beginnende kappers, zo is gemakkelijk te leren hoe het is om als echte kapper aan het werk te gaan. De Sibel Oefenhoofd Jenny heeft prachtig lang haar om veel mee te kunnen oefenen.

Voor beginnende kapper
Lang kastanjebruin haar
100% echt mensenhaar
Veilig alle kapperstechnieken leren

Alle oefenhoofden van Sibel worden enkel met echte mensenharen verwerkt tenzij het anders wordt vermeldt. De oefenhoofden ondergaan 7 zuiveringsbaden voor de perfecte hygiëne. Sibel Oefenhoofden worden per haar geïmplanteerd volgens normaal groeipatroon en densiteit zodat het haar aanvoelt als echt haar bij het behandelen. (EAN code: 5412058863875 ) (ID: 9200000059353586 Sibel) Ga je straks ook terug spelletjes spelen in Steenbergen ?Sibel Oefenhoofd Jenny in Steenbergen

Spelletjes in Drenthe

Meestal wordt jouw artikel “Sibel Oefenhoofd Jenny” gratis thuisbezorgd! En vaak kan je zelfs ook via Visa betalen. Prijzen zijn gevarieerd een paar euro tot 100 euro 2019 belooft een interessant jaar te worden in relatie tot enkele interessante toys Speelgoed in de regio van Noordenveld (Nederland).

Online in Noordenveld

Er zijn veel manieren om spelletjes te zoeken in Steenbergen.


Er zijn veel shops nabij Noordenveld: top 1 toys, en ga zo maar door in Steenbergen.

Meestal kan je hem ook via het internet aanschaffen, bv. via bol !! ekzit.nl Sibel Oefenhoofd Jenny in Steenbergen