Sophie de Giraf – Josephine de Muis bijtspeeltje in geschenkdoos ( waar kan ik ☆☆☆☆)

Sophie de Giraf - Josephine de Muis bijtspeeltje in geschenkdoos in Berghuizen

Wit | Rubber

Josephine de Muis is een vriendje van Sophie de Giraf gemaakt van 100% natuurlijk rubber. Verzamel alle vrienden van Sophie de Giraf die alle zintuigen van baby stimuleren!

Kijken: Dankzij de donkere vlekjes en contrasten op het gehele lichaam, trekt het baby’s aandacht en wordt zo gemakkelijk een herkenbaar en geruststellend voorwerp voor uw baby. Luisteren: Dankzij het grappige geluidje wordt baby’s gehoor gestimuleerd en maakt hij kennis met oorzaak-gevolg. Proeven: Het is soepel en heeft vele onderdelen waar baby aan kan sabbelen en op kan bijten (antennes, hoorntjes, pootjes), en dus ideaal voor baby’s tandvlees wanneer de tandjes doorkomen. Het bestaat voor 100% uit natuurlijk rubber en verf en is daarom volledig veilig voor baby. Voelen: Het is licht van gewicht en perfect geschikt voor baby’s kleine handjes en door de lange poten en hals kan baby hem gemakkelijk vastpakken. De huid is zo zacht als die van mamma en stelt baby gerust en wekt emotionele reacties bij hem op die hem gerust zullen stellen… Ruiken: Het bijzondere geurtje van natuurlijk rubber afkomstig van de H�v�a geeft het werkelijk iets aparts waardoor baby hem gemakkelijk herkent tussen al zijn speeltjes.

Kenmerken Sophie de Giraf Josephine de Muis:

materiaal 100% natuurlijk rubber doet het heel leuk als kraamcadeau Naast deze Sophie de Giraf Josephine de Muis kun je bij ons terecht voor de hele collectie van Sophie de Giraf.

Over Sophie de Giraf:

Sophie de Giraf heeft de Mother & Baby GOLD Award 2011-2012 gewonnen voor beste speelgoed voor baby’s in de leeftijd 6-12 maanden!! Sophie de Giraf heeft inmiddels al verschillende prijzen in de wacht gesleept. Zo heeft Sophie de Giraf in 2009 de prestigieuze Amerikaanse ASTRA Award voor beste speelgoed gewonnen! Deze Award toont wederom de unieke kwaliteit aan van Sophie de Giraf. Eerder al was Sophie de Giraf finalist van de Mother & Baby Award 2009, Winnaar van de Mumsnet Best Award 2009 en genomineerde in 2009 voor de BACRA Award. Martha Stewart, de Amerikaanse lifestyle-goeroe, vindt het girafje een absolute baby “must have”. (EAN code: 3056563001944 ) (ID: 9200000011672686 Sophie de Giraf) Ga je binnenkort ook opnieuw spelen in Berghuizen ?Sophie de Giraf - Josephine de Muis bijtspeeltje in geschenkdoos in Berghuizen

Speelgoed in Gelderland

Meestal wordt jouw bestelling “Sophie de Giraf – Josephine de Muis bijtspeeltje in geschenkdoos” gratis aan huis bezorgd! En vaak kan je zelfs ook via afterpay. Prijzen lopen uiteen enkele euro tot honderden euros 2019 belooft een boeiende tijd te worden met betrekking tot enkele goede toys Grijp- & Bijtspeelgoed in de regio van Heerde (Nederland).

Winkels in Heerde

Er zijn veel opties om spelen te zoeken in Berghuizen.


Er zijn tal van winkels nabij Heerde: kadaza, … in Berghuizen.

Meestal kan je hem ook via het internet bestellen, bv. via bol !! WWW.ekzit.nl Sophie de Giraf - Josephine de Muis bijtspeeltje in geschenkdoos in Berghuizen