Spank The Monkey Combo Box ( nieuwe ☆☆)

Spank The Monkey Combo Box in Oud Verlaat

Van 2 tot 6 spelers | Speeltijd: 30 minuten | 10 – 99 jaar

Het kaartspel Spank the Monkey wordt nu in een speciale combobox uitgebracht. Deze box bevat naast het originele spel ook de uitbreidingsset Monkey Business.
Spank the Monkey gaat over een hinderlijke aap die op de vuilnisbelt verblijft. Spelers trachten om deze aap te verjagen. Maar dat is makkelijker gezegd dan gedaan! Maak een toren van troep en zorg dat je de aap te pakken krijgt!
De uitbreidingsset Monkey Business brengt Spank the Monkey in de wereld van de glitter en glamour. Het blijft zich afspelen op de vuilnisbelt, maar dan wel met een vleugje rijkdom. De introductie van de “green stuff” brengt weer diverse nieuwe mogelijkheden in het spel.
Exclusief in de nieuwe combobox is een rode Monkey dobbelsteen met het Monkey logo, een over-sized Monkey Height kaart en een Monkey marker waarmee je de hoogte van de aap op de vuilnisbelt kunt volgen. Het originele spel in deze box bevat nieuw artwork en de Gigantoskop Junk kaart! In totaal bevat de combobox 180 kaarten, coins, dice en marker. Ga voor Spank the Monkey en versla die rare aap!!! (EAN code: 7350017231106 ) (ID: 1004004006066939 PSI) Ga je binnenkort ook terug spelletjes spelen in Oud Verlaat ?Spank The Monkey Combo Box in Oud Verlaat

Speelgoed in Zuid-Holland

Meestal wordt jouw goed “Spank The Monkey Combo Box” gratis thuisbezorgd! En vaak kan je zelfs ook later betalen. Prijzen zijn gevarieerd een paar �,� tot honderden euro 2019 belooft een boeiende tijd te worden met betrekking tot enkele interessante toys Kaartspellen in de regio van Zuidplas (Nederland).

Waar? in Zuidplas

Er zijn veel opties om speelgoed aan te schaffen in Oud Verlaat.


Er zijn veel shops nabij Zuidplas: bart smit, en ga zo maar door in Oud Verlaat.

Meestal kan je hem ook online bestellen, bv. via bol !! www.ekzit.nl Spank The Monkey Combo Box in Oud Verlaat