Tease & Please Discover Your Lover – Erotisch Spel ( goed ☆)

Tease & Please Discover Your Lover - Erotisch Spel in Leihoek

Van 2 tot 4 spelers | Speeltijd: 30 minuten | 18 – 99 jaar

Discover Your Lover is een erotisch spel voor 2 dat je samen beleeft. Dit is de Engelse versie van het Nederlandse spel Ultiem verlangen. Ben jij de uitdaging al aangegaan? Het spel Ultiem Verlangen ‘Classic Edition’ is een ongekend succes zowel in Nederland als ver daarbuiten. Het verschijnt inmiddels in alle grote talen en wordt wereldwijd verkocht in meer dan 30 landen. Mocht jij het nog niet gespeeld hebben………, ga de uitdaging aan en geef je seksuele relatie een speelse oppepper.

Ultiem Verlangen neemt je mee op een ontdekkingsreis, waarbij genieten centraal staat. Aan de hand van vragen en opdrachten ontdekken jij en je partner wat jullie echt fijn vinden. Het spel begint met tedere, romantische opdrachten, gaat dan over in meer intieme opdrachten om vervolgens uit te komen bij de vurige opdrachten, waarbij alles mag en niets moet. Spelenderwijs worden barrières doorbroken en kom je dichter tot elkaar. Het spel is ontwapenend, opwindend, direct en gedurfd, soms hilarisch maar nooit zonder respect. In dit spel is niets verplicht en alles kan naar eigen voorkeur worden uitgevoerd. Voordat er daadwerkelijk met het spelen van het spel begonnen wordt, spreekt elke speler zijn of haar ultiem verlangen uit. Dit kan een lang gekoesterde erotische wens zijn of gewoon een lekker ontbijtje op bed. De winnaar ziet zijn of haar ultiem verlangen in vervulling gaan en de partner mag deze wens ten uitvoer brengen. Dus eigenlijk kent dit spel geen verliezers.

Kortom: Het spel is een absolute aanrader voor alle mensen die hun seksuele relatie speels, intiem en uitdagend willen hebben en houden. Eén van de vele reacties van spelers is dat ze, door de hoge mate van sensualiteit, het einde van het spel niet geheel meer volgens de spelregels uitspelen, maar… (EAN code: 9789088190025 ) (ID: 9200000023257753 Tease & Please) Ga je straks ook terug spelen in Leihoek ?Tease & Please Discover Your Lover - Erotisch Spel in Leihoek

Spelletjes in Noord-Holland

Meestal wordt jouw artikel “Tease & Please Discover Your Lover – Erotisch Spel” gratis thuisbezorgd! En vaak kan je zelfs ook via Mastercard betalen. Prijzen zijn gevarieerd enkele �,� tot 100 euros 2019 belooft een interessant jaar te worden met betrekking tot enkele interessante toys Bordspellen in de regio van Schagen (Nederland).

Waar? in Schagen

Er zijn veel opties om spelletjes te vinden in Leihoek.


Er zijn veel winkels nabij Schagen: bart smit, en ga zo maar door in Leihoek.

Meestal kan je hem ook via het internet aanschaffen, bv. via bol !! ekzit.nl Tease & Please Discover Your Lover - Erotisch Spel in Leihoek