Terra Mystica Vuur & IJs ( afterpay ☆☆☆)

Terra Mystica Vuur & IJs in Wernhoutsburg

Van 2 tot 5 spelers | Speeltijd: 90 minuten | 12 – 99 jaar | Uitbreiding

Gebieden in Terra Mystica veranderen in vuur en ijs en de eeuwenoude volkeren zetten zich schrap voor de komst van nog meer concurrentie. Yeti’s, de meesters van de kracht, Vorstfeeën, die hun tempel aanbidden, Ingewijden, die hun leven wijden aan het vereren van de elementen en de Drakenmeesters, die hun kracht gebruiken om vulkanen uit de aarde te laten verrijzen. En alsof dat nog niet genoeg is, zijn er ook twee nieuwe volkeren, de Gedaanteverwisselaars en de Waterwandelaars, die de basisregel “één volk, één terreinsoort” aan hun laars lappen (ondenkbaar voor de haflingen).

Deze zes nieuwe volkeren, een nieuw speelbord en andere nieuwe speelmogelijkheden vormen samen de uitbreiding voor Terra Mystica en zorgen gegarandeerd voor uren speelplezier!

  • Uitbreiding voor Terra Mystica, winnaar Nederlandse Spellenprijs en Gouden Ludo (en diverse internationale spellenprijzen)
  • Nieuwe volkeren: zes nieuwe volkeren (Vorstfeeën, Yeti’s, Drakenmeesters, Ingewijden, Gedaanteverwisselaars en Waterwandelaars)
  • Inclusief dubbelzijdig spelbord: het originele bord (plus informatie m.b.t. puntentelling) en een nieuw speelveld met een nieuwe gebalanceerde indeling van de gebieden.
  • Eindwaarderingstegels: vier verschillende mogelijkheden om aan het einde van het spel de nederzettingen op het bord te waarderen.
  • Inclusief twee varianten: veiling van startvolkeren en alternatieve beurtvolgorde (meer tactiek!)
  • Alle toevoegingen en varianten laten zich ook moeiteloos combineren met het basisspel.

(EAN code: 8718026301613 ) (ID: 9200000039277763 White Goblin Games) Ga je binnenkort ook opnieuw speelgoed kopen in Wernhoutsburg ?Terra Mystica Vuur & IJs in Wernhoutsburg

Toys in Noord-Brabant

Meestal wordt jouw bestelling “Terra Mystica Vuur & IJs” gratis thuisbezorgd! En vaak kan je zelfs ook via afterpay. Prijzen zijn gevarieerd enkele euro tot 100 euro 2019 belooft een interessant jaar te worden in relatie tot enkele interessante toys Bordspellen in de regio van Zundert (Nederland).

Bestellen? in Zundert

Er zijn veel manieren om speelgoed aan te schaffen in Wernhoutsburg.


Er zijn veel shops nabij Zundert: kadaza, … in Wernhoutsburg.

Meestal kan je hem ook online aanschaffen, bv. via bol !! WWW.ekzit.nl Terra Mystica Vuur & IJs in Wernhoutsburg