Thomas de Trein Take-N-Play Scrap Monster ( omgeving ☆☆☆☆)

Thomas de Trein Take-N-Play Scrap Monster in Comblain-au-Pont

De Fisher-Price Thomas De Trein Scrap Monster is een metalen locomotief gebaseerd op het personage uit de tv-serie Thomas De Stoomlocomotief.

Scrap Monster is een duurzame metalen locomotief en is perfect om te rijden over de treinbanen van de Take-N-Play meeneemsets van Fisher-Price.

Ideaal voor Thomas De Trein Fans van 3 jaar en ouder.

• Metalen locomotief
• Stevige metalen constructie
• Met magneetkoppeling waarmee andere locomotieven en wagons kunnen worden aangekoppeld
• Geschikt voor Take-n-Play™ spoorbanen (apart verkrijgbaar)
• Stimuleert de grof-motorische vaardigheden, ontwikkeling van de zintuigen en het denkvermogen. (EAN code: 0746775294953 ) (ID: 9200000037312603 Mattel) Ga je zo meteen ook terug spelletjes spelen in Comblain-au-Pont ?Thomas de Trein Take-N-Play Scrap Monster in Comblain-au-Pont

Brood en Spelen in Luik

Meestal wordt jouw item “Thomas de Trein Take-N-Play Scrap Monster” gratis thuisbezorgd! En vaak kan je zelfs ook prepaid betalen. Prijzen zijn gevarieerd een paar euro tot honderden euros 2019 belooft een boeiend jaar te worden met betrekking tot enkele goede toys Treinen in de streek van Comblain-au-Pont (België).

Online in Comblain-au-Pont

Er zijn veel opties om spelletjes te spotten in Comblain-au-Pont.


Er zijn veel winkels nabij Comblain-au-Pont: intertoys, … in Comblain-au-Pont.

Meestal kan je hem ook via het internet bestellen, bv. via bol.com !! WWW.ekzit.nl Thomas de Trein Take-N-Play Scrap Monster in Comblain-au-Pont