TOMY Lamaze Puppy Knuffeldoekje ( nieuwe ☆☆☆)

TOMY Lamaze Puppy Knuffeldoekje in Muntendam

Blauw | Pluche

Lamaze Puppy Knuffeldoekje van TOMY is een schattig knuffeldoekje met pluche hoofd. Je baby kan spelen met de poten en de zachte texturen en stoffen ontdekken.
Alle speeltjes van Lamaze zijn speciaal ontwikkelt voor het aanmoedigen van de ontwikkeling van baby’s en de interactie met hun ouders. Het Lamaze Baby & Peuter Ontwikkelings Systeem geeft informatie over de positieve invloed van het speelgoed op de ontwikkeling van baby’s en peuters. Ook helpt het bij het kiezen van het juiste speelgoed op het juiste moment. Een kind leert nu eenmaal door te spelen.
Tijdens het spelen stimuleren de speeltjes en knuffels van Lamaze de ontwikkeling van het inbeeldingsvermogen en fijne en grove motoriek, het uitbreiden van sociale en emotionele vaardigheden, het gezichtsvermogen en het gehoor.
Lamaze is gemaakt met liefde en ideaal om te krijgen en te geven als geboorte cadeau, verjaardagscadeau of zomaar om het spelen te stimuleren. Want wat is er mooier om je dierbaren te verrassen en verwennen met liefde … van Lamaze.
Lamaze speeltjes en knuffels hebben heldere en vrolijke kleuren. De spannende en diverse stofjes hebben verschillende patronen en voelen prettig en zacht aan.
Lamaze is kleurrijk, kwalitatief, mooi afgewerkt, educatief en nodigt uit tot ontdekken. (EAN code: 0796714276250 ) (ID: 9200000023953199 Tomy) Ga je zo meteen ook terug speelgoed kopen in Muntendam ?TOMY Lamaze Puppy Knuffeldoekje in Muntendam

Toys in Groningen

Meestal wordt jouw bestelling “TOMY Lamaze Puppy Knuffeldoekje” gratis thuisbezorgd! En vaak kan je zelfs ook op afbetaling betalen. Prijzen zijn gevarieerd enkele euro tot 100 euros 2019 belooft een boeiend jaar te worden met betrekking tot enkele interessante toys Knuffels & Pluche in de streek van Menterwolde (Nederland).

Online in Menterwolde

Er zijn veel manieren om spelen te bestellen in Muntendam.


Er zijn tal van winkels nabij Menterwolde: toysrus, en ga zo maar door in Muntendam.

Meestal kan je hem ook online aanschaffen, bv. via de winkels van ons allemaal:bol !! WWW.ekzit.nl TOMY Lamaze Puppy Knuffeldoekje in Muntendam