TOMY Winnie de Poeh Knuffel en Gloei Poeh ( waar bestellen ☆☆)

TOMY Winnie de Poeh Knuffel en Gloei Poeh in Zulzeke

Stof

Winnie de Poeh Knuffel en Bloos Poeh heeft zijn nachthemd aan en een slaapmutsje op, en wacht Winnie de Poeh in zijn bed totdat hij gezelschap krijgt. Wanneer je Winnie knuffelt, worden zijn wangen en roze en gaan ze gloeien. Winnie moet gapen en valt vervolgens lekker in slaap. Het nachtlampje heeft vijf verschillende slaapliedjes en helpt het kindje in slaap te vallen. na 20 minuten schakelt het licht en de muziek automatisch uit. Ontdek Winnie de Poeh, Knorretje, Teigetje en Iejoor met het speelgoed van TOMY Winnie de Poeh.
TOMY maakt speelgoed voor ouders van kinderen van 0-18 maanden die speelgoed voor hun kinderen willen met een beetje Disney Magie. Speelgoed die het klassieke spel herontdekken ideaal voor overdag, en magische geruststellende creaties, perfect voor ’s nachts.
Winnie de Poeh voegt de magie aan dit speelgoed toe, de waarden en band die van generatie op generatie wordt doorgegeven. (EAN code: 5011666720565 ) (ID: 1004004013557088 Tomy) Ga je zo meteen ook opnieuw spelletjes spelen in Zulzeke ?TOMY Winnie de Poeh Knuffel en Gloei Poeh in Zulzeke

Toys in Oost-Vlaanderen

Meestal wordt jouw item “TOMY Winnie de Poeh Knuffel en Gloei Poeh” gratis aan huis bezorgd! En vaak kan je zelfs ook prepaid betalen. Prijzen zijn gevarieerd enkele euro tot honderden euro 2019 belooft een interessant jaar te worden in relatie tot enkele interessante toys Knuffels & Pluche in de regio van Kluisbergen (België).

Winkels in Kluisbergen

Er zijn veel opties om spelen aan te schaffen in Zulzeke.


Er zijn tal van shops nabij Kluisbergen: intertoys, en ga zo maar door in Zulzeke.

Meestal kan je hem ook via het internet bestellen, bv. via de winkels van ons allemaal:bol !! ekzit.nl TOMY Winnie de Poeh Knuffel en Gloei Poeh in Zulzeke