Transformers Beast Hunters Predaking Dragon ( stuntprijzen ☆)

Transformers Beast Hunters Predaking Dragon in Mijnsheerenland

Speelfiguren & -sets | 36,1 cm | 5 – 11 jaar

De Transformers Beast Hunter Predaking heeft het Infernum zwaard tot zijn beschikking en gaat de strijd aan met iedereen die hem uitdaagt. Hij is de ultieme Predacon en een geduchte vijand van de Autobots. Met zijn brede vleugels en vuuradem zijn zowel de Decepticons als de Autobots bang voor hem!

Ook op lange afstand ben je niet veilig voor de Predaking… Zijn raketten vuurt hij af op vijanden die zijn zwaard niet kan raken.

Eigenschappen
• Lengte: 17 cm
• Transformeer van robot tot draak en weer terug
• Zijn vuuradem licht op
• Inclusief vuuradem en Infernum zwaard (EAN code: 5010994722616 ) (ID: 9200000013360723 Hasbro) Ga je straks ook opnieuw speelgoed kopen in Mijnsheerenland ?Transformers Beast Hunters Predaking Dragon in Mijnsheerenland

Toys in Zuid-Holland

Meestal wordt jouw item “Transformers Beast Hunters Predaking Dragon” gratis aan huis bezorgd! En vaak kan je zelfs ook op afbetaling betalen. Prijzen zijn gevarieerd een paar �,� tot honderden euros 2019 belooft een boeiende tijd te worden met betrekking tot enkele goede toys in de streek van Binnenmaas (Nederland).

Bestellen? in Binnenmaas

Er zijn veel manieren om spelen te bestellen in Mijnsheerenland.


Er zijn tal van winkels nabij Binnenmaas: bart smit, en ga zo maar door in Mijnsheerenland.

Meestal kan je hem ook online bestellen, bv. via bol !! ekzit.nl Transformers Beast Hunters Predaking Dragon in Mijnsheerenland