UBTECH Jimu Explorer Level – Robot ( waar kan ik ☆☆☆☆)

UBTECH Jimu Explorer Level - Robot in Marsum / Marssum

Oranje

Leer je kinderen (en jezelf) robots bouwen en programmeren met de Jimu Robots. Alle Jimu robots zijn voorzien van de benodigde bouwstenen en programmeerbare gewrichten om een groot aantal verschillende robots te bouwen. Daarnaast kan je natuurlijk ook zelf je creativiteit los laten op Jimu en met je eigen design komen. Met Jimu ontwikkel je de engineering en programmeer skills die nodig zijn in de 21ste eeuw.

Met de handige app kan je een tablet of smartphone gebruiken om stap voor stap de een van de robots te bouwen. Daarnaast kan je app gebruiken om je robot te programmeren en te besturen. Doordat de software voor Jimu open source is kan je je creaties delen met de Jimu community. Zelfs als je er zelf niet helemaal uitkomt kan je community gebruiken om je te helpen met de bouw.

Alle onderdelen van de Jimu robots zijn gebouwd van milieu vriendelijke en duurzame materialen en zijn veilig voor gebruik met kinderen. (EAN code: 6931705000283 ) (ID: 9200000058031714 UBTECH) Ga je straks ook terug spelen in Marsum / Marssum ?UBTECH Jimu Explorer Level - Robot in Marsum / Marssum

Speelgoed in Friesland

Meestal wordt jouw goed “UBTECH Jimu Explorer Level – Robot” gratis thuisbezorgd! En vaak kan je zelfs ook op afbetaling betalen. Prijzen zijn gevarieerd een paar �,� tot honderden euro 2019 belooft een boeiende tijd te worden in relatie tot enkele goede toys Speelfiguren in de regio van Menameradiel (Nederland).

Winkels in Menameradiel

Er zijn veel manieren om spelletjes te vinden in Marsum / Marssum.


Er zijn tal van shops nabij Menameradiel: toysrus, … in Marsum / Marssum.

Meestal kan je hem ook via het internet aanschaffen, bv. via de winkels van ons allemaal:bol !! ekzit.nl UBTECH Jimu Explorer Level - Robot in Marsum / Marssum